Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εθελοντική αιμοδοσία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Το διήμερο 12-13 Μαίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εθελοντική αιμοδοσία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Για λόγους ασφαλείας, οι αιμοληψίες θα προγραμματιστούν με τηλεφωνικό ραντεβού έως 8 Μαίου 2020.

Εθελοντική αιμοδοσία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη του Εθνικού Συστήματος Υγείας για αύξηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργανώνει διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στις 12 & 13 Μαίου 2020.

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, ενώνει τις δυνάμεις του με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού» και συνεχίζει να προσφέρει μέσω των εθελοντών αιμοδοτών της κοινότητάς του, το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΟΠΑ, να στηρίξουν την 55η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης.

Τόπος διεξαγωγής

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου (κεντρικό κτήριο ΟΠΑ, πτέρυγα Αντωνιάδου, 1ος όροφος) από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:30.

Συστήνεται στους αιμοδότες να έχουν τυπώσει και συμπληρώσει το «Ερωτηματολόγιο Εθελοντή Αιμοδότη» πριν την επίσκεψή τους στο σημείο αιμοδοσίας (Μπορείτε να βρείτε εδώ το ερωτηματολόγιο).

Εθελοντική αιμοδοσία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τηλεφωνικό ραντεβού

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, οι αιμοληψίες θα προγραμματιστούν με τηλεφωνικό ραντεβού έως 8 Μαΐου 2020, στο τηλέφωνο 210-8203 216 κυρία Α. Αργυροπούλου.

Μπορείτε να βρείτε εδώ την αφίσα αιμοεπαγρύπνηση COVID-19.
Μπορείτε να βρείτε εδώ το φυλλάδιο αιμοεπαγρύπνηση COVID-19.

Δείτε επίσης

Δε σας έχουμε ξεχάσει-Σχολικοί Κοινωνικοί Λειτουργοί Ελλάδας & Κύπρου | Video 

Ψηφιακή ξενάγηση στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών 

Χρονοδιάγραμμα άρσης περιορισμών: Τι επιτρέπεται-Τι απαγορεύεται

Ανακοίνωση της Συνόδου Πρυτάνεων για τη λειτουργία των Πανεπιστημίων

Εξυπηρέτηση ΟΠΕΚΑ μόνον με ραντεβού: Eφόσον το αίτημα δεν ικανοποιείται με άλλον τρόπο

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση