Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εθνικές Εκλογές: 10 Ιουνίου προκηρύσσονται, 7 Ιουλίου διενεργούνται – Ευνοούνται Προκηρύξεις, Αποσπάσεις και Μεταθέσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εθνικές Εκλογές: 10 Ιουνίου προκηρύσσονται, 7 Ιουλίου διενεργούνται – Ευνοούνται Προκηρύξεις, Αποσπάσεις και Μεταθέσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Εθνικές Εκλογές: 10 Ιουνίου προκηρύσσονται, 7 Ιουλίου διενεργούνται

«Η απόφαση του πρωθυπουργού είναι πράγματι, οι εκλογές να γίνουν στις 7 Ιουλίου για να μην διαταραχθεί η διαδικασία των εξετάσεων(Πανελλαδικών)».

“Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο για να προκηρύξει εκλογές στις 10 Ιουνίου.”

Τα παραπάνω δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha”, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Τζανακόπουλος

Επίσης τόνισε πως οι εκλογές θα γίνουν με την παρούσα κυβέρνηση και όχι από υπηρεσιακή λέγοντας πως «Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του πρωθυπουργού και διορισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης καθώς η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική από τον Σεπτέμβριο του 2015».

Διευθετούνται εκκρεμότητες από το ΥΠΠΕΘ

Μετά όλα αυτά το Υπουργείο Παιδείας έχει όλο το χρόνο για να περατώσει εκκρεμότητες, όπως επί παραδείγματι τις Αποσπάσεις σε ΠΔΕ, Δνσεις κ.λ.π, τις Μεταθέσεις του ΕΕΠ – ΕΒΠ και άλλες.

Επίσης θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία αιτήσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ στο ΑΣΕΠ και θα εκκινήσει και η των Προκηρύξεων 4Ε/2019 και 5ΕΑ/2019.

Δείτε επίσης:

Διαδικασία διορισμών ΕΑΕ: Τι γίνεται μετά την Προκήρυξη Εθνικών Εκλογών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Βασίλης Βούγιας

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση