Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Φάκελοι ΕΕΠ ΚΕΣΥ: Ενημερωτικό από τον ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φάκελοι ΕΕΠ ΚΕΣΥ: Ενημερωτικό από τον ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, σύμφωνα με πληροφόρηση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Αττικής.

Φάκελοι ΕΕΠ ΚΕΣΥ: Ενημερωτικό από τον ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής αναφορικά με την ενημέρωση των υπηρεσιακών φακέλων των μόνιμων μελών ΕΕΠ που εργάζονται στα ΚΕΣΥ της Αττικής.

Ο Σύλλογος σε ερώτηση που έθεσε στην αρμόδια υπηρεσία της ΠΔΕ Αττικής, έλαβε την παρακάτω πληροφόρηση, όπως αυτή κοινοποιείται σε σχετικό Ενημερωτικό:

Το Ενημερωτικό του Συλλόγου

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής
Πανεπιστημίου 59 Ομόνοια 10564, 4ος όροφος, γρ.408- 409,  Αθήνα
www.sepeaa.gr,Σεεπεαα www.seepeaa.grsepeaa@yahoo.gr
Ιδρυτικό μέλος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Αθήνα, 10-7-2019

Αρ. Πρωτ: 663

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΕΠ ΤΩΝ ΚΕΣΥ

 Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Σε ερώτηση που έθεσε ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στην αρμόδια υπηρεσία της ΠΔΕ Αττικής σχετικά με την ενημέρωση των υπηρεσιακών φακέλων των μόνιμων μελών ΕΕΠ που εργάζονται στα ΚΕΣΥ της Αττικής, λάβαμε την εξής πληροφόρηση:

  • Η επικαιροποίηση των φακέλων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί από την ΠΔΕ
  • Για όσους φακέλους έχουν ελλείψεις, η ΠΔΕ έχει στείλει αίτημα προς τους προϊσταμένους ορισμένων ΚΕΣΥ για αποστολή εγγράφου Βαθμολογικής και Μισθολογικής Κατάταξης των εργαζομένων
  • Οι συνάδελφοι μπορούν να ελέγξουν την εγκυρότητα των στοιχείων τους στην πλατφόρμα του teacher’s και στο e-data
  • Για όποιον συνάδελφο επιθυμεί να προσκομίσει πρόσθετα έγγραφα για ενημέρωση του φακέλου του, μπορεί να τα υποβάλλει με αίτηση στο γραφείο Πρωτοκόλλου της ΠΔΕ ή ηλεκτρονικά, επισυνάπτοντας όλα τα αρχεία σε ένα PDF
  • Ελλιπή έγγραφα στον υπηρεσιακό φάκελο μπορούν να αναζητηθούν και από τους συναδέλφους. Υπενθυμίζουμε ότι οι πράξεις ανάληψης υπηρεσίας σε περιπτώσεις αποσπάσεων εμπεριέχουν και τον αριθμό της Υπουργικής Απόφασης, ο οποίος μπορεί να είναι χρήσιμος σε περίπτωση απουσίας των εγγράφων.
  • Ενδεικτικά, αναφέρθηκε ότι κατά τον έλεγχο, μπορούν να λάβουν υπόψη ότι όσοι έχουν 8 χρόνια προϋπηρεσίας, ανήκουν στο Βαθμό Α΄.
  • Από πλευράς ΠΔΕ, έγινε υπενθύμιση ότι χρειάζεται να γίνειανάληψη υπηρεσίας την 1η Σεπτεμβρίου, με την επαναλειτουργία των ΚΕΣΥ για τη νέα σχολική χρονιά

Τέλος, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των συναδέλφων σχετικά με τη συνέχεια υποβολής αιτήσεων των μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Τετάρτη 10 Ιουλίου έως και την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00 ́, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

Οι συνάδελφοι που θα αιτηθούν θα πρέπει να επισυνάψουν κι όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία επικαλούνται

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                   Η  Γ. Γραμματέας

Γεωργία Μπουλμέτη                                                             Ευγενία Τραγάκη

 

Δείτε ακόμη:

Νέα Οργανικά Κενά ΕΕΠ και ΕΒΠ για τις Μεταθέσεις 2019

Συνέχεια Μεταθέσεων ΕΕΠ – ΕΒΠ: Υποβολή αιτήσεων από 10 έως 16/07/2019

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση