Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Φίλης-Κεραμέως: Συζήτηση για την πλατφόρμα της Τηλεκπαίδευσης στη Βουλή | LIVE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φίλης-Κεραμέως: Συζήτηση για την πλατφόρμα της Τηλεκπαίδευσης στη Βουλή στα πλαίσια Επίκαιρης Ερώτησης με θέμα: “Με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας χωρίς “πλατφόρμα” τηλεκπαίδευσης τα σχολεία, εν μέσω πανδημίας”.

Φίλης-Κεραμέως

Η με αριθμό 292/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Αθηνών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Νικόλαου Φίλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: “Με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας χωρίς “πλατφόρμα” τηλεκπαίδευσης τα σχολεία, εν μέσω πανδημίας”, συζητείται σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στη Βουλή.

Την Επίκαιρη Ερώτηση

του κου Νίκου Φίλη απαντά στη Βουλή η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.

Ο κος Ν. Φίλης ρωτά την Υπουργό Παιδείας,

αν το εκπαιδευτικό σύστημα διαθέτει νόμιμη και ασφαλή “πλατφόρμα” τηλεκπαίδευσης, στην περίπτωση που χρειαστεί,  λόγω εξελίξεων στο μέτωπο της πανδημίας.

Ζητά επίσης να πληροφορηθεί η Βουλή
  1. Αν έχει σεβαστεί την απόφαση της Αρχής, δίνοντας εγκαίρως εντολή να συμμορφωθεί το Υπουργείο Παιδείας στις εντολές της εντός της προθεσμίας των δύο μηνών που ολοκληρώνεται στις 16/1/2021, παραδεχόμενη την ύπαρξη του σκανδάλου Cisco ή αν προτίθεται να την αμφισβητήσει νομικά;
  2. Αν στην -απευκταία- περίπτωση που απαιτηθεί εξ αποστάσεως εκπαίδευση για μέρος ή για το σύνολο των εκπαιδευτικών δομών, έχει εξασφαλίσει τη νόμιμη, ποιοτική και ασφαλή διεξαγωγή της μέσω δημόσιας υποδομής, όπως επανειλημμένα έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ή έχει τουλάχιστον μεριμνήσει για την εξασφάλιση αντικαταστάτη της εταιρίας Cisco, μέσα από νόμιμες διαδικασίες;

Δείτε ολόκληρη την Επίκαιρη Ερώτηση του Ν. Φίλη ΕΔΩ

_________________

Το especial.gr

είχε συνδεθεί με το κανάλι της Βουλής γαι την παρακολούθηση της συζήτησης η οποία περατώθηκε.

Δείτε τι συζητήθηκε ΕΔΩ

Δείτε σχετικά

Κεραμέως σε Φίλη: Στην 6η θέση η χώρα μας στις 29 του ΟΟΣΑ ως προς την ανταπόκριση του εκπ/κού συστήματος στην πανδημία 

ΣΥΡΙΖΑ-Τηλεκπαίδευση: Σκάνδαλο και ξέφραγο αμπέλι με ονοματεπώνυμο-“Ανοσία της αγέλης” στα θρανία 

Δείτε επίσης
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση