Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Φόρεσαν χειροπέδες σε Διευθυντή σχολείου “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” και τον οδήγησαν σε Αστυνομικό Τμήμα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φόρεσαν χειροπέδες σε Διευθυντή σχολείου “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” και τον οδήγησαν σε Αστυνομικό Τμήμα!-Κατέθεσαν επιστολή στην οποία αναφέρεται επίταξη του σχολείου και προκήρυξη θέσεων νέων Διευθυντών!-Τι αναφέρει η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Αναφορικά με το συμβάν απαγωγής Διευθυντή Γυμνασίου έξω από το σχολείο του, σήμερα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, μίλησε στην εκπομπή “ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ” της ΕΡΤ η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κα Μεταξία Τσιαργάλη.

Η κα Τσιαργάλη ανέφερε πως

άτομα ανήκοντα στην οργάνωση “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” σήμερα στις 8 το πρωί, αφού φόρεσαν χειροπέδες σε Διευθυντή Γυμνασίου της περιοχής έξω από το σχολείο και μπροστά στα μάτια μαθητών και γονέων, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Προηγουμένως κατέθεσαν επιστολή στο σχολείο,

στην οποία ανέφεραν πως προβαίνουν σε επίταξη του σχολείου, καθότι παραβιάστηκε το Σύνταγμα σχετικά με τα μέτρα covid. Επιπροσθέτως προκηρύσσουν θέσεις Διευθυντών σε αντικατάσταση αυτών που παραβίασαν το Σύνταγμα!.

Η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας τέλος,

ανέφερε πως εκ των “Θεματοφυλάκων του Συντάγματος”, οι οποίοi προέβησαν στις προαναφερθείσες πράξεις σε βάρος του Διευθυντή του σχολείου, 2-3 είναι γονείς μαθητών που την ώρα του συμβάντος ευρίσκονταν στην αυλή του σχολείου, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για αρνητές-γονείς που δεν επιτρέπουν την έλευση των παιδιών τους στο σχολείο, πλην όμως στόχος τους είναι οι Διευθυντές των σχολείων.

Δείτε επίσης

Παπαευαγγέλου για τυχόν επιβάρυνση του επιδημιολογικού φορτίου της χώρας από τους μαθητές
Μαθητές-self test: Μετά τον εμβολιασμό τους τα παιδιά δεν θα υποβάλλονται σε τεστ
Εμβόλιο κορονοϊού-παιδιά: Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου αρχίζουν οι εμβολιασμοί στις ηλικίες 5 έως 11 ετών
Διάταξη: Υποχρεωτικότητα φοίτησης-Eως 2 έτη φυλάκιση σε όποιον δεν στέλνει τα παιδιά στο σχολείο
Κεραμέως: Μείωση κρουσμάτων παιδιών κατά 422 την τελευταία εβδομάδα-Θα εμβολιάσουμε τον 5χρονο γιό μας

Πριν φύγετε

Εγκύκλιος-Σχολικές δραστηριότητες: Υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων
 Εισαγωγική επιμόρφωση: Yποχρέωση συμμετοχής διορισμένων από 1999 έως 2012! | Εγγραφο ΥΠΑΙΘ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση