Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Γενική αργία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω κακοκαιρίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γενική αργία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα και ιδίως την Αττική.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ λίγο πριν στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων, η αυριανή ημέρα Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 κηρύσσεται γενική αργία για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας “Ελπίς” η οποία πλήττει τη χώρα, ιδίως την Αττική.

Ανακοινώσεις

θα κάνει ο κος Χρήστος Στυλιανίδης, Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στις 20:00.

Δείτε τι ανακοίνωσε

Αργία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα Τρίτη 25.01 σε Αττική-Εύβοια-Βοιωτία-Κρήτη-Κυκλάδες-Δωδεκάνησα

Σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αττική

Η κακοκαιρία Ελπίς πλήττει με σφοδρότητα την Αττική και έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους δρόμους όπου πάρα πολλοί οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους.

Ιδιαίτερο πρόβλημα υπάρχει

στην Αττική οδό, όπου εκατοντάδες οδηγοί παραμένουν αποκλεισμένοι επί πολλές ώρες στα αυτοκίνητά τους σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων.

Σε έκτακτη ενημέρωση

που πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κος Χρήστος Στυλιανίδης ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους μιας και η νύχτα προβλέπεται δύσκολη.

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως:

“Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα ιδίως στην περιφέρεια Αττικής, στην Εύβοια αλλά και σε Κυκλάδες εξαιτίας της μεγάλης κακοκαιρίας. Περιμένουμε μέχρι αύριο ότι οι συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι οι ίδιες με βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις”.

Δείτε επίσης
Δείτε ακόμη
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση