Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας: Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 στις 18:00 μέσω ZOOM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας: Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 στις 18:00, εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας ZOOM – Ανακοίνωση. 

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς

Τη Δευτέρα 27.05.2024 στις 18:00, εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας ZOOM, θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με Ανακοίνωση του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας προτρέπει τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση, “διότι τίποτα δε μας χαρίστηκε και τίποτα δεν είναι δεδομένο και η συσπείρωσή μας κρίνεται επιβεβλημένη στην παρούσα δυστοπική συγκυρία”.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Π. Μπακογιάννη 2, Τ.Κ 35100, Λαμία, Email: seepeastella@yahoo.gr Ιδρυτικό μέλος της Παν. Ομοσπονδίας Ειδικού Εκπ/κού Προσ/κού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ)

Λαμία 15/05/2024

Αρ. Πρωτ: 329

Προς:

Τα μέλη του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εργαζόμενους, μόνιμους και αναπληρωτές, σε σχολικές μονάδες ειδικής και γενικής εκπαίδευσης και στα  ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Κοινοποίηση:

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Θέμα: «Γενική Συνέλευση  του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας (ΣΤΕΛΛΑ)

Το ΔΣ του Συλλόγου ενημερώνει τα μέλη του που εργάζονται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την πραγματοποίηση Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 27/05/2024 στις 18:00, εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας ZOOM,  με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  • Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.
  • Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.
  • Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Ορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ.
  • Ορισμός μελών Εφορευτικής Επιτροπής για τις Εκλογές του Συλλόγου.
  • Απολογισμός Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ & ΠΥΣΕΕΠ.
  • Προγραμματισμός Δράσεων 2024.
  • Συζήτηση θεμάτων των μελών.

Στη Γενική Συνέλευση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Χρήστος Βουλιώτης.

Επισημαίνουμε ότι τη Γενική Συνέλευση δύναται να παρακολουθήσουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, στα οποία θα αποσταλεί ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος, προκειμένου να συνδεθούν και να συμμετέχουν στη Γ.Σ.

Όσοι και όσες συνάδερφοι δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά για το έτος 2023-2024, μπορούν να καταθέσουν το ποσό της ετήσιας συνδρομής (25 ευρώ) στον αρ. λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ- GR4401100890000008937702812 ή εναλλακτικά στον αρ. λογαριασμού ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ- GR3401721630005163035960915 έως και την Κυριακή 26/05/2024. Για τα νέα μέλη το ποσό της εγγραφής ορίζεται στα 15 ευρώ.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τη στιγμή της κατάθεσης θα πρέπει να γράψετε το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, τον κωδικό της ειδικότητας (πχ. ΠΕ30, ΠΕ25, ΕΒΠ κ.ο.κ.), το εκπαιδευτικό πλαίσιο που εργάζεστε (π.χ. ΕΔΣ Λαμίας, ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας, 1ο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, 1ο ΣΔΕΥ του ΚΕΔΑΣΥ Εύβοιας).

Στις περιπτώσεις όπου έχουμε νέα εγγραφή καλό και διευκολυντικό θα ήταν πριν το όνομα να μπει και το χαρακτηριστικό ΝΕ.

Ακολούθως πρέπει να αποσταλεί το παραστατικό πληρωμής με ευκρινή τα στοιχεία στο e-mail του Συλλόγου seepeastella@yahoo.gr καθώς και η επισυναπτόμενη Αίτηση Εγγραφής* (μόνο για τα νέα μέλη).

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας προτρέπει τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση, διότι τίποτα δε μας χαρίστηκε και τίποτα δεν είναι δεδομένο και η συσπείρωσή μας κρίνεται επιβεβλημένη στην παρούσα δυστοπική συγκυρία.

 Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας

Βούγιας Βασίλειος        Κυργιόπουλος Ιωάννης

*Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής από ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία 

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ 14.05.2024: Μετατάξεις μέσω ΕΣΚ-Τι ισχύει για την πράξη μονιμοποίησης και την αποδέσμευση εκπ/κών/ΕΕΠ/ΕΒΠ 

Επίδομα μητρότητας στις αναπληρώτριες: Διαμαρτύρεται ο ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για τη μη χορήγησή του 

Εγκύκλιος Παράλληλης Στήριξης 2024: Από εκπ/κό-ΕΒΠ-Σχολ. Νοσηλευτή – Ημερομηνίες και χρονοδιαγράμματα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση