Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Γενική Συνέλευση ΕΝΕΛΕΑ Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 διαδικτυακά 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γενική Συνέλευση ΕΝΕΛΕΑ Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 διαδικτυακά  για λόγους προστασίας από την πανδημία κορονοϊού-Ανακοίνωση της Ενωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝΕΛΕΑ).

Γενική Συνέλευση ΕΝΕΛΕΑ
Ανακοίνωση Ενωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝΕΛΕΑ)

Την Κυριακή 13/02/2022 και ώρα 17:30 θα γίνει η Γ.Σ. του Συλλόγου μας η οποία για λόγους προστασίας από την πανδημία θα γίνει διαδικτυακά.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Προς τούτο η συνδρομή κατατίθεται στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό με αριθμό: 107/786254-74 και για το τρέχον έτος ανέρχεται στα 10 ευρώ ενώ η εγγραφή είναι δωρεάν.

Μαζί με την αίτηση η οποία πρέπει να είναι υπογεγραμμένη αποστέλλεται και αντίγραφο της απόδειξης της τράπεζας με email στο: enelea12@gmail.com

Η αίτηση βρίσκεται στο site του συλλόγου: www.enelea.gr στην ενότητα: «ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΉΣΙΜΑ».

Δείτε και κατεβάστε την Αίτηση εγγραφής μέλους στην ΕΝΕΛΕΑ 

(Link: https://docs.google.com/document/d/1POAPiyiY94zie6dEFUXmR2jz5dFpRHDt/edit?usp=sharing&ouid=110932904964126065408&rtpof=true&sd=true)

Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή είναι ο εξής: https://m.teamlink.co/5318546538

EK TOY ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

Δείτε επίσης
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση