Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Για την απώλεια του Δημήτρη Γεώργα, τ. Προέδρου της ΟΛΜΕ, εξέδωσε ανακοίνωση η ΔΑΚΕ Φθιώτιδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την απώλεια του Δημήτρη Γεώργα, εκπαιδευτικού και τέως Προέδρου της ΟΛΜΕ, εξέδωσε ανακοίνωση η ΔΑΚΕ  Φθιώτιδας-Ο Δημήτρης Γεώργας υπήρξε ιστορικό μέλος της ΔΑΚΕ Καθηγητών Φθιώτιδας και ιδρυτικό μέλος της. 

Για την απώλεια του εκπαιδευτικού Δημήτρη Γεώργα, εξέδωσε ανακοίνωση η ΔΑΚΕ Φθιώτιδας της οποίας ιδρυτικό μέλος υπήρξε ο εκλιπών.

Ο Δημήτρης Γεώργας

υπηρέτησε τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγητής φυσικής και διετέλεσε συνδικαλιστής της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Δείτε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Φθιώτιδας

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Φθιώτιδας εκφράζει την βαθειά της θλίψη για την απροσδόκητη απώλεια του προσφιλούς συναδέλφου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΡΓΑ.

Ο Δημήτρης Γεώργας ιστορικό μέλος της ΔΑΚΕ Καθηγητών Φθιώτιδας και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της.

Υπηρέτησε την Δευτ/θμια εκπαίδευση ως καθηγητής φυσικής και ήταν συνδικαλιστής του πρωτοβάθμιου οργάνου του νομού μας (ΕΛΜΕ Φθιώτιδας) από όλες τις θέσεις ευθύνης. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος του Δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου της εκ/σης – ΟΛΜΕ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος για όσους τον γνώρισαν. Ως καθηγητής και ως συνδικαλιστής του κλάδου ήταν ένας τίμιος αγωνιστής, συνετός, ανιδιοτελής και ήπιος διεκδικητής των θέσεων του κλάδου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ

Δείτε επίσης
Υποχρεωτικότητα εμβολιασμού γεννηθέντων έως 31.12.1961-Η Απόφαση με τη διαδικασία και τους λόγους απαλλαγής
Τηλεσυμβουλευτική για ασθενείς covid-19: Συμβουλές, υποστήριξη και καθοδήγηση | ΦΕΚ
 
Υποτροφίες από τη Σλοβενική κυβέρνηση στο πλαίσιο διμερών μορφωτικών σεμιναρίων
Πριν φύγετε
Κορονοϊός-Οδηγίες Υπουργείου Υγείας για τις γιορτές και τη χειμερινή περίοδο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση