Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Γιάννης Καλλιάνος για την επιτυχία Ελλήνων μαθητών στη ΔΜΟ: “Ως Μαθηματικός, μόνο υπερήφανος μπορώ να αισθάνομαι!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Γιάννης Καλλιάνος για την επιτυχία Ελλήνων μαθητών στη ΔΜΟ: “Ως Μαθηματικός που είμαι, μόνο υπερήφανος μπορώ να αισθάνομαι!” – Συγχαρητήριο μήνυμα.
Γιάννης Καλλιάνος
“Ως Μαθηματικός που είμαι, μόνο υπερήφανος μπορώ να αισθάνομαι!”, αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμά του ο Μαθηματικός Msc – Μετεωρολόγος και Βουλευτής Β’3 Νοτίου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κος Ιωάννης Καλλιάνος, για τη νέα μεγάλη επιτυχία των Ελλήνων μαθητών που συμμετείχαν στην 63η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (ΔΜΟ), η οποία διοργανώθηκε στο Όσλο στις 6-16 Ιουλίου 2022, και στην οποία η Ελληνική ομάδα πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της σε συγκέντρωση μονάδων.
Ακολουθεί το μήνυμα του Βουλευτή

Γιάννης Καλλιάνος για την επιτυχία Ελλήνων μαθητών στη ΔΜΟ

Στην φετινή, 63η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (ΔΜΟ), η οποία διοργανώθηκε στο Όσλο στις 6-16 Ιουλίου 2022, η Ελληνική ομάδα πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της σε συγκέντρωση μονάδων!

Βρέθηκε μπροστά από χώρες με μεγάλη παράδοση επιτυχιών σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες σε έναν δύσκολο και απαιτητικό διήμερο διαγωνισμό. Όλοι οι μαθητές διακρίθηκαν και κατέκτησαν 2 Αργυρά μετάλλια, 3 Χάλκινα και μια Εύφημη Μνεία!

Θερμά συγχαρητήρια στους:

1. Φωτιάδη Πρόδρομος : Γυμνάσιο –Λ.Τ. Νικηφόρου Δράμας, Αργυρό Μετάλλιο

2. Λιάμπα Παναγιώτη : Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Αργυρό Μετάλλιο

3. Λιγνό Ορέστη : Εκπ/ρια Ελληνική Παιδεία, Χάλκινο Μετάλλιο

4. Πετράκη Εμμανουήλ : 2ο ΓΕΛ Αγρινίου, Χάλκινο Μετάλλιο

5. Τζαχρήστα Γεώργιο : Δωδωναία Εκπ/ρια Ιωαννίνων, Χάλκινο Μετάλλιο

6. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο : Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Εύφημη Μνεία

Αρχηγός της Ελληνικής αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμών, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ
Ανάργυρος Φελλούρης και υπαρχηγός ο διδάκτωρ Μαθηματικών Σιλουανός Μπραζιτίκος.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια επίσης στον Πρόεδρο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας κ. Ιωάννη Π. Εμμανουήλ, Καθηγητή ΕΚΠΑ, στον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Τυρλή, Καθηγητή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και ασφαλώς σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για να φέρουμε στην Ελλάδα αυτές τις τεράστιες επιτυχίες.

Μπράβο και στους γονείς που στέκονται πάντα δίπλα στις προσπάθειες των παιδιών τους!

Η Ελλάδα παράγει τους πιο δυνατούς επιστήμονες και τα πιο “κοφτερά” μυαλά! Γι’ αυτό είμαι σίγουρος και θα το λέω πάντα!

Με εκτίμηση,

Καλλιάνος Ιωάννης
Μαθηματικός Msc – Μετεωρολόγος
Βουλευτής Β’3 Νοτίου Τομέα Αθηνών – Νέα Δημοκρατία
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση