Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης “Του αγώνα ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις” και της εκπαιδευτικού Χρύσας Χοντζόγλου – Τετάρτη 9 Απριλίου 2025, στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, μετά το πέρας της απεργιακής πορείας.
Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης
Για την οικονομική ενίσχυση “Του αγώνα ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις” και της εκπαιδευτικού Χρύσας Χοντζόγλου, η οποία έχει τεθεί στο διοικητικό μέτρο της δυνητικής αργίας επειδή είχε συμμετάσχει, όπως αναφέρεται από Συλλόγους εκπαιδευτικών, σε κοινή κινητοποίηση εκπαιδευτικών και μαθητών ενάντια στην αξιολόγηση στο σχολείο και για την οποία κινητοποίηση είχε παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, διοργανώνεται “Γλέντι Οικονομικής Ενίσχυσης” μετά το τέλος της απεργιακής πορείας στις 14:00, την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025, στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν:
ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Αννα Καρλαύτη (πιάνο, φωνή)
ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ – ΛΑΪΚΟ: Βασιλική Τσιφτσή (φωνή), Νικολέττα Παναγιώτου (φωνή), Κώστας Μπούτσης (μπουζούκι, φωνή), Γιάννης Ιωαννίδης (κιθάρα, φωνή)
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ: Farra Trio, Δάφνη Παπαστρατή – κλαρίνο, Θάνος Γεωργόπουλος – λαούτο, Σταμάτης Μπενέτας – κρουστά
Δείτε επίσης
Απεργούμε στις 9 Απριλίου: Διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς μας και επαναφορά των δώρων
Σχετικά με τον 13ο και 14ο μισθό και τις δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων και του Διοικητή της ΤτΕ
Απεργία ΑΔΕΔΥ-9 Απριλίου: Ο ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας καλεί τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ σε μαζική συμμετοχή
Πρωθυπουργός: Ο 13ος μισθός έχει ήδη δοθεί και πάμε για τον 14ο
Οι νέοι καθαροί μισθοί για όλες τις κατηγορίες με Πίνακες και σχόλια
Οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο από 01.04.2025: Πίνακες από το Υπ. Οικονομικών με τα Μισθολογικά Κλιμάκια
Παρακαλούμε μην παραλείπετε να αναφέρετε το especial.gr ως πηγή, με ενεργό link προς τη διεύθυνση https://www.especial.gr/glenti-oikonimikis-enischisis-meta-to-peras-tis-apergiakis-poreias-tis-9-4-2025/ όταν αναδημοσιεύετε το περιεχόμενό μας.