Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Γραμματέας ΑμεΑ Ν.Δ Κ. Λολίτσας: Εσωκομματικές εκλογές στις 24.10 με καθολική προσβασιμότητα χωρίς εμπόδια και αποκλεισμούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γραμματέας ΑμεΑ Ν.Δ Κ. Λολίτσας: Εσωκομματικές εκλογές στις 24.10 με καθολική προσβασιμότητα χωρίς εμπόδια και αποκλεισμούς-Ανοιχτή επιστολή.

Ανοιχτή επιστολή του Γραμματέα ΑμεΑ της Ν.Δ κου Κωνσταντίνου Λολίτσα για τις εσωκομματικές εκλογές στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Γραμματεία για τα Ατομα με Αναπηρία – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μοσχάτο, 06/10/2021

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΝΔ,

ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε από την αντιπολίτευση ακόμα ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας τα θέματα της αναπηρίας.

Εν συνεχεία ως πρωθυπουργός της χώρας,

απέδειξε πως αυτή η στάση δεν ήταν ένα ακόμα προεκλογικό χτύπημα στον ώμο των ατόμων με αναπηρία, αλλά μιας βαθιάς ενσυναίσθησης εδραία πεποίθηση, η οποία πήρε σάρκα και οστά μέσα από την ψηφιακή προσβασιμότητα, αλλά και μέσα από εμβληματικές δράσεις oι οποίες αποτελούσαν και αιτήματα δεκαετιών του αναπηρικού κινήματος, όπως το εθνικό σχέδιο δράσης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και ο προσωπικός βοηθός.

Στις 24 Οκτωβρίου

διενεργούνται πανελλαδικά οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων, μελών και προέδρων των κομματικών οργάνων, καθώς και η ανάδειξη των 1.000 συνέδρων για τα επόμενα δυο τακτικά συνέδρια.

Σε αυτήν την εκλογική διαδικασία η ΝΔ πρωτοστατεί

για άλλη μια φορά και κάνει πράξη τον στόχο για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και καθιερώνει εκτός από την δια ζώσης και την ηλεκτρονική ψηφοφορία, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλα τα μέλη της αλλά και τους φίλους της να συμμετέχουν σε αυτήν.

Επίσης έχει καταστήσει

πλήρως προσβάσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της, την ενημέρωση για την εκλογική διαδικασία στο ακόλουθο link https://ekloges.nd.gr/

Η Νέα Δημοκρατία με τις εσωκομματικές της εκλογές,

ζητάει από τα μέλη και τους φίλους της, να αγκαλιάσουν με την συμμετοχή τους την διαδικασία η οποία στέλνει ισχυρό μήνυμα καθολικής προσβασιμότητας χωρίς εμπόδια και αποκλεισμούς.

Ο Γραμματέας ΑμεΑ της ΝΔ

Κων/νος Λολίτσας

Δείτε επίσης

Νέα Δημοκρατία: Θέσπιση Προσωπικού Βοηθού για τα Ατομα με Αναπηρία-Η προγραμματική δέσμευση γίνεται πράξη
Γιώργος Στεργίου-Γραμματέας Π.Ε-Ν.Δ: “Οι καλές προθέσεις δεν αρκούν στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής-Αποτελέσματα αναμένει ο πολίτης”
Παρουσίαση Εθνικού Σχεδίου Δράσης για ΑμεΑ: Από τον Υπ. Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη σε τηλεδιάσκεψη της Ν.Δ.
Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ: Ευκαιρία κοινωνικής ένταξης-Αρθρο του Γ. Σταμάτη Γ.Γ Κοιν. Αλληλεγγύης
Ενίσχυση εμβολιασμών παιδιών 12-17 ετών: Σύμπραξη Υπουργείων Παιδείας, Υγείας, Εσωτερικών με Δήμους

Πριν φύγετε

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-παρελάσεις: Φέτος δεν είναι όπως πέρυσι, υπάρχει το εμβόλιο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση