Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Γραμματεία ΑμεΑ Νέας Δημοκρατίας: Κάλεσμα συνδρομής της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γραμματεία ΑμεΑ Νέας Δημοκρατίας: Κάλεσμα συνδρομής του έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή – Νοιαζόμαστε και σκεφτόμαστε όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη μας, που θέλουν την βοήθεια μας.

Γραμματεία ΑμεΑ Νέας Δημοκρατίας

Φίλες και φίλοι,

Σε μια περίοδο όπου η ανθρωπότητα παντού δοκιμάζεται από μια υγειονομική κρίση και χώρες ισχυρές παλεύουν να κρατηθούν όρθιες, η Ελλάδα, η πατρίδα μας είναι όρθια.

Είναι όρθια επειδή την χρονική στιγμή που έπρεπε, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και οι ειδικοί επιστήμονες που τον πλαισιώνουν πήραν τα μέτρα που έπρεπε. Η Ελλάδα γίνεται πάλι αυτό που έπρεπε να είναι, παράδειγμα προς μίμηση.

Σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, τα θετικά μηνύματα για την πατρίδα μας πρέπει να συνεχιστούν μέχρι την τελική νίκη της ζωής.

Έτσι λοιπόν μένουμε σπίτι, αλλά δεν μένουμε μόνοι, δεν μένουμε αβοήθητοι, δεν μένουμε άπραγοι.

Νοιαζόμαστε και σκεφτόμαστε όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη μας, που θέλουν την βοήθεια μας.

Η Γραμματεία ΑμεΑ συμμετέχοντας στην κοινή δράση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΟΝΝΕΔ, “Νοιαζόμαστε” και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα αλληλεγγύης, σας καλεί να βοηθήσετε και να συνδράμετε το έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ιδρύθηκε το 1972 και δραστηριοποιείται στην πρόνοια ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση, μέσα από την ανάπτυξη πολυποίκιλων δραστηριοτήτων που όλες αποβλέπουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες.

Μεταξύ άλλων, προσφέρει διάγνωση, ιατρική περίθαλψη, θεραπεία, εκπαίδευση, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη, επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση, προγράμματα ελεύθερου χρόνου και προσωρινή διαμονή σε περισσότερα από 250 παιδιά και ενήλικες καθημερινά.

Όσες/οι θέλουν να συνδράμουν αυτήν την τεράστια προσπάθεια αγάπης και προσφοράς μπορούν:
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

ALPHA BANK – Αριθμός λογαριασμού: 119-00-2002-008641 ΙΒΑΝ: GR17 0140 1190 1190 0200 2008 641  EUROBANK – Αριθμός λογαριασμού: 0026.0019.54.0200627340 ΙΒΑΝ: GR45 0260 0190 0005 4020 0627 340  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Αριθμός λογαριασμού: 082/480000-13ΙΒΑΝ: GR85 0110 0820 0000 0824 8000 013

Μέσω Internet: www.eps-ath.gr/el/donations.html

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση!!

Δείτε σχετικά

Γραμματέας ΑμεΑ στη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Λολίτσας

Δείτε επίσης

ΚΕΠΑ-αναπηρικές παροχές: Εγκύκλιος για τα μέτρα λόγω πανδημίας κορονοϊού
Ατομα με αυτισμό και σοβαρές παθήσεις: Αίρονται περιορισμοί κυκλοφορίας
Μένουμε σπίτι αλλά δεν είμαστε μόνοι: Καλό Πάσχα από το προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Βόλου | video
ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς-Μήνυμα αγάπης και ελπίδας: Στους μαθητές και τις μαθήτριες από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση