Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Γραμμή ψυχολογικής στήριξης από τη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» του ΕΚΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γραμμή ψυχολογικής στήριξης: Η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, και ώρες: 12:00 μ.μ έως 15:30 μ.μ.

Γραμμή ψυχολογικής στήριξης

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» του Α’ Εργαστηρίου Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ από το 1992 προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στους χρονίως πάσχοντες συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους και συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της καθημερινά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν, η υπεύθυνη της Μονάδας κ. Κυριακή Μυστακίδου Καθηγήτρια Ανακουφιστικής Φροντίδας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και το εξειδικευμένο προσωπικό (ιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγοι) αποφασίσαμε να συστρατευτούμε στον αγώνα για την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας μια γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στην σκληρά δοκιμαζόμενη αυτήν την περίοδο ευπαθή ομάδα των χρονίως πασχόντων.

Γραμμή ψυχολογικής στήριξης

Λειτουργία γραμμής

Η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης της Μονάδας με τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 2107776617 θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 12:00 μ.μ έως 15:30 μ.μ στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των χρονίως πασχόντων συνανθρώπων μας και των φροντιστών τους μέσα στις πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε.

Η Υπεύθυνη της Μονάδας
Κυριακή Μυστακίδου
Καθηγήτρια Ανακουφιστικής Αγωγής
Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Δείτε επίσης

Ψυχολογική στήριξη λόγω κορονοϊού: ΕΚΠΑ και Αιγινήτειο υποστηρίζουν τους πολίτες

Μένουμε σπίτι συνδεδεμένοι: Ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων 

Οδηγός ψυχικής ανθεκτικότητας εν μέσω πανδημίας κορονοϊού

Δείτε ακόμη

Πανελλαδική ψυχολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του κορονοιού από την ΠΕΑΝΔ

Ενημέρωση για κορονοϊό 26 Μαρτίου: 71 νέα-892 σύνολο κρουσμάτων-26 θάνατοι-42 εξιτήρια

Ανοικτές τηλεδιαλέξεις και τηλεσεμινάρια στο κοινό: Από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση