Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Η εμπειρία μας σε κοινότητες ανηλίκων: Διαδικτυακή συνάντηση από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η εμπειρία μας σε κοινότητες ανηλίκων: Η συμμετοχή και η παρακολούθηση της συνάντησης είναι δωρεάν και δεν απαιτείται εγγραφή.

Η εμπειρία μας σε κοινότητες ανηλίκων
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

“Τι σχέση έχουν τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου με τα ανήλικα κορίτσια που ζουν στις γυναικείες φυλακές, τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Γκάζι και τα παιδιά στο Μεξικό; Οι απαντήσεις από τις απόφοιτες του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, την Αναστασία Γκιουζέλη, την Τζωρτζίνα Κακουδάκη, τη Μοσχούλα Κύρη και τη Χριστιάνα Μόσχου.

Μοιραζόμαστε μαζί τους την εμπειρία σε δομές ανηλίκων στην τελευταία συνάντηση του κύκλου «Θέατρο-Τραύμα-Θεραπεία».

Στο τέλος της συνάντησης κάνουμε απολογισμό των 24 ψηφιακών συνομιλιών όπου εξερευνήσαμε τις ιαματικές διαστάσεις του θεάτρου.

Που απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Προπτυχιακού και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος, στους/στις υποψήφιους/ες διδάκτορες, στους αποφοίτους, στους φίλους του Τμήματος και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών ακολουθεί συζήτηση, στην οποία καλείστε όλοι να συμμετάσχετε.

Πλατφόρμα

Μπορείτε να βρείτε εδώ το σύνδεσμο μετάδοσης στο YouTube.

Ημερομηνία διεξαγωγής

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιουνίου και ώρα 12:00 μ.μ.

Ομιλήτριες

Αναστασία Γκιουζέλη, απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και της δραματικής σχολής Ιάκωβος Καμπανέλλης-Αγ. Βαρβάρα.

Τζωρτζίνα Κακουδάκη, θεατρολόγος και σκηνοθέτις.

Μοσχούλα Κύρη, απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην κατεύθυνση της Δραματουργίας και Παράστασης.

Χριστιάνα Μόσχου, απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δωρεάν συμμετοχή

Η συμμετοχή/παρακολούθηση είναι δωρεάν. Δεν απαιτείται εγγραφή.

Μια πρωτοβουλία του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής και την υποστήριξη των εκδόσεων Αρμός.

Χορηγός επικοινωνίας: Περιοδικό Φρέαρ”.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης
Κάφκα και Ελλάδα: Διεπιστημονικό συνέδριο από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΕΚΠΑ
Επιστημονικό συνέδριο ΙΕΠ: “Αναζητώντας τη γνώση: Τα σχολικά εγχειρίδια στο Ελληνικό Κράτος”
Η πανδημία μέσα μας: Ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της COVID-19 εποχής: Διάλεξη του Καθηγητή Σ. Στυλιανίδη | Video
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση