Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Η νέα ιστοσελίδα του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ξεκίνησε το ταξίδι της: Ευχές από το especial.gr

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η νέα ιστοσελίδα του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ξεκίνησε το ταξίδι της: Φιλοδοξεί να αποτελέσει βασικό μέσο ενημέρωσης σε θέματα της Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης.

Η νέα ιστοσελίδα του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

“Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου του site, που φιλοδοξεί να αποτελέσει βασικό μέσο ενημέρωσης σε θέματα της Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!”

Με το παραπάνω μήνυμα

το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Περιφέρειας Αττικής, μας καλωσορίζει στο νέο site του Συλλόγου, ανακοινώνοντας την έναρξη λειτουργίας του.

Υπενθυμίζουμε πως

ο Σύλλογος ΕΕΠ-ΕΒΠ Αττικής ήταν ο πρώτος που δημιούργησε site ενημέρωσης πριν πολλά χρόνια, με εμπνευστή και δημιουργό του την αείμνηστη Ψυχολόγο και διατελέσασα και Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, Πόπη Γεωργίου.

Στα μέλη του ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής,

το especial.gr επ αφορμή της δημιουργίας του νέου site, εύχεται να είναι καλοτάξιδο και φορέας καλών ειδήσεων για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση της χώρας μας.

____________________

Το καλωσόρισμα της σελίδας του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής
Καλωσήρθατε στη Σελίδα του ΣΕΕΠΕΑΑ

Καλωσήρθατε στη νέα ιστοσελίδα του ΣΕΕΠΕΑ  Αττικής.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του Συλλόγου, να αναζητήσετε πληροφορίες για επιμορφώσεις και συνέδρια, να αντλήσετε εκπαιδευτικό υλικό και γενικότερα να μάθετε ό,τι συμβαίνει στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται και θα ενημερώνεται διαρκώς με νέο υλικό τις επόμενες μέρες.

Ελπίζουμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας!

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής από εδώ: http://seepeaa.gr/

Δείτε επίσης

Αποσπάσεις νεοδιορισθέντων ΕΕΠ και ΕΒΠ-Ειδική πρόσκληση προσλήψεων αναπληρωτών | Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ
Νομοσχέδιο προσλήψεων Δημοσίου: Επαφές ΥΠ.ΕΣ με ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Μέρα25-Τι θα γίνει με το χώρο της Εκπ/σης
Μαγιορκίνης-Χαρδαλιάς για μάσκες στα σχολεία και ενδεχόμενο επαναξιολόγησης των υφιστάμενων μέτρων σ αυτά
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση