Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θετική στον κορονοϊό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θετική στον κορονοϊό: Το ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο για τα 35 χρόνια από την έναρξη του προγράμματος Erasmus.

“Διαγνώστηκα σήμερα το απόγευμα θετική στον κορωνοϊό. Με όπλο το εμβόλιο, με υπευθυνότητα και απομόνωση, θα τηρήσω όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών”.

Το παραπάνω μήνυμα ανήρτησε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Ανακοίνωση μέσω σχετικού μηνύματος απέστειλε και στην εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο η οποία πραγματοποιήθηκε για τα 35 χρόνια από την έναρξη του προγράμματος Erasmus.

Συγκεκριμένα η κα Ν. Κεραμέως ανέφερε πως “Λυπάμαι πολύ που δεν είμαι δια ζώσης μαζί σας σε αυτή την γιορτή. Δυστυχώς, η επίσκεψη του κορονοϊού που προέκυψε σήμερα το απόγευμα με κρατάει μακριά σας”.

Περαστικά στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ευχήθηκε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του προγράμματος Erasmus.

Δείτε επίσης

Κεραμέως για νέους μόνιμους διορισμούς, αποτελέσματα Πανελλαδικών, νομοσχέδιο ΑΕΙ | VIDEO 

Ανακοίνωση βαθμολογιών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2022 Τρίτη 28.06 μετά τις 13.00 

Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 για την Παιδεία: Ενδεικτικές δράσεις του Προγράμματος 

Επίδομα ανεργίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ | Οδηγίες και video 

Τι είπε το Υπουργείο στη ΔΟΕ για την κατανομή, την αξιολόγηση, τον τρόπο διορισμού, το Ολοήμερο 

Δείτε ακόμη

Βουλή-Διατάξεις: Αύξηση ποσού για αναπληρωτές-επιμίσθιο Συντον. εξωτερικού-εκλογές πρυτανικών αρχών 

Αναπληρωτές-αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας: Πότε θα καταβληθεί μέσα στον Ιούλιο 

ΕΠΑΣ-Αιτήσεις εκπαιδευτικού προσωπικού: Για 51 ΕΠΑΣ Μαθητείας και 7 Πειραματικές

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση