Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό ΙΜΕΓΕΕ | Ονοματοδοσία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό ΙΜΕΓΕΕ: Ονοματοδοσία – “Μπορείς και εσύ να προτείνεις το όνομα του” – Ανακοίνωση Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ).

Ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό ΙΜΕΓΕΕ
Ανακοίνωση

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. – ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ (Ε.Κ.Τ.)

Μπορείς και εσύ να προτείνεις το όνομα του ηλεκτρονικού περιοδικού του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.!!!

Το Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. έχει έναν από τους πρωταρχικούς του στόχους την επιστημονική τεκμηρίωση και διάχυση του έργου των συντελεστών της γενικής-ειδικής εκπαίδευσης, μέσω από τη διενέργεια Ερευνών και Μελετών σε θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία των δομών γενικής-ειδικής εκπαίδευσης και υποστήριξης στην Ελλάδα, ώστε να έχουν ως επιστέγασμα την αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών στους μαθητές και τις οικογένειες τους.

Στο πλαίσιο αυτό και της συνεργασίας του φορέα με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (Ε.Κ.Τ.). και την καινοτόμα υπηρεσία ePublishing, για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού του φορέα, καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π., να συμμετέχουν ενεργά στην επιλογή του ονόματος του περιοδικού, που θα αποτελέσει το βήμα και τη επιστημονική τεκμηρίωση του κάθε κλάδους της γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, με την εγκυρότητα βέβαια του Εθνικού Κέντρου Ερευνών.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το Link της επιλογής του ονόματος του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScP-G96JHb92f6wXKb_bA5C2GrYLfoDZcxSUHUrlCRDh3lJ6A/viewform

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας

Με εκτίμηση,

το ΔΣ του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης ΙΜΕΓΕΕ: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, με τηλεδιάσκεψη
Πρόγραμμα Διαδικτυακής Ημερίδας ΣΕΕΠΕΑ Αττικής-ΙΜΕΓΕΕ: Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
Εξ αποστάσεως υποστήριξη ΕΕΠ-ΕΒΠ: Τα πρωτόκολλα του ΙΜΕΓΕΕ
Οδηγός υποστήριξης ΙΜΕΓΕΕ: Σημαντικό υλικό για την αντιμετώπιση επιπτώσεων της πανδημίας κορονοϊού

Πριν φύγετε

 Αδειες-αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, ΕΕΠ, ΕΒΠ: Ποιες δικαιούνται σύμφωνα με έγγραφο του Υπ. Παιδείας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση