Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ημερίδα: «Εργονομία και Συμβουλευτική: Από τη θεωρία στην πράξη» – Τετάρτη 22/05/2019 – ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ημερίδα: «Εργονομία και Συμβουλευτική: Από τη θεωρία στην πράξη» – Τετάρτη 22/05/2019 – ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας και Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής.

Ημερίδα: «Εργονομία και Συμβουλευτική: Από τη θεωρία στην πράξη»

ΘΕΜΑ :  Υλοποίηση ημερίδας με θέμα: «Εργονομία και Συμβουλευτική: Από τη θεωρία στην πράξη»

Το ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας και η  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής στο πλαίσιο του έργου Erasmus+:  «O ρόλος του επαγγελματικού προσανατολισμού, της συμβουλευτικής και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στη βελτίωση του παιδαγωγικού κλίματος του σχολείου» διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Εργονομία και Συμβουλευτική: Από τη θεωρία στην πράξη».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 από τις 09.30 π. μ. έως 13.30 μ. μ. στο συνεδριακό κέντρο ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας.

Δείτε επίσης:

Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας και Εκπαίδευσης

Στόχος είναι να  ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινότητα σχετικά με την εργονομία των  παιδιών και των οικογενειών τους και να αναδειχθούν σχετικές καλές πρακτικές στο πεδίο της πρόληψης και προαγωγής της υγείας στα πλαίσια της ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να αποστείλουν το ονοματεπώνυμο τους και στοιχεία επικοινωνίας τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου politistika@dide-dytik.att.sch.gr μέχρι 21/05/2019. Θα χορηγηθούν  βεβαιώσεις συμμετοχής και εγχειρίδιο με συμβουλές εργονομίας σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ ουσες.

Δείτε:

Περιοδικό Μέντορας: Πρόσκληση Υποβολής Aρθρων προς Δημοσίευση

Η οργανωτική – επιστημονική επιτροπή απαρτίζεται από τους/ τις : Κατ.Βαζαίο, Ε.Κέντρου, Ιωάν.Μαρμαρά, Γαρ.Πινιώτη, Λυδ.Χελιδονοπούλου. Η επιμέλεια της αφίσας της ημερίδας έγινε από τη Σ. Λιβανού.
Σας αποστέλλουμε  πρόσκληση-πρόγραμμα και αφίσα  της ημερίδας και σας παρακαλούμε να τα προωθήσετε προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Σας ευχαριστούμε και είμαστε στη διάθεσή σας  για κάθε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της οργανωτικής – επιστημονικής επιτροπής
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση