Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Η Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ/ΕΒΠ για τα αποτελέσματα στη Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ/ΕΒΠ για τα αποτελέσματα στη Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Ανακοίνωση με τα αποτελέσματα των εκλογών της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για το 2024.

Αγωνιστική Συσπείρωση – Αποτελέσματα εκλογών ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ/ ΕΒΠ αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών του Σαββάτου 06.07.2024 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ), όπου την πρώτη θέση και 4 έδρες κατέλαβε το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο, με δεύτερη την Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ/ΕΒΠ η οποία παίρνει 3 έδρες.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση

Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ/ ΕΒΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Η Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ-ΕΒΠ, για δεύτερο συνεχόμενο συνέδριο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, βγαίνει σημαντικά ενισχυμένη. Έπειτα από τις αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν στις 6/7  καταλαμβάνει πλέον τις 3 από τις 7 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου από τις 2 που είχε, όπως επίσης εκλέγει 2 από τους 3 αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ για πρώτη φορά.

Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι οι συνάδελφοι έχουν δείξει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της παράταξής μας και του ανεβασμένου κύρους της, ιδιαίτερα των τελευταίων ετών. Η σφραγίδα που έχουμε βάλει στην ανάπτυξη του κινήματος των ΕΕΠ-ΕΒΠ είναι αποτέλεσμα όλων των συναδέλφων, που ακόμη κι αν δεν συμφωνούμε σε όλα, έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί όσα μας αξίζουν εν έτει 2024. Η ΑΣΕ ΕΕΠ-ΕΒΠ δεσμεύεται ότι θα καταθέσει όλες τις δυνάμεις της και τα αυξημένα ποσοστά στον αγώνα και την οργάνωσή του για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΑΠΟΤΕ

ΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

  2024 2022
    ΨΗ

ΦΟΙ

ΕΔ

ΡΕΣ

ΨΗ

ΦΟΙ

ΕΔ

ΡΕΣ

ΕΓΓΕΓΡΑ

ΜΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟ

ΣΩΠΟΙ

  59   41  
ΨΗΦΙΣΑΝ   59   41  
ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ   0   0  
ΕΓΚΥΡΑ   59   41  
Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ-ΕΒΠ   27 – 45.7% 3 13 –31.7% % 2
ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ   32– 54.2%% 4  28– %68.2% 5

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΔΕΔΥ  2024
  ΨΗΦΟΙ ΑΝΤΙΠΡ
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 59  
ΨΗΦΙΣΑΝ 59  
ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 0  
ΕΓΚΥΡΑ 59  
Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ-ΕΒΠ 31 2
ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 28 1

Δείτε επίσης

Διορισμοί-2024: Από τα τέλη του 2023 το σχέδιο Πιερρακάκη μετατροπής θέσεων αναπληρωτών σε μόνιμες 

Πρωθυπουργός: Στόχος η μείωση κατά 50% του αριθμού αναπληρωτών με κάλυψη κενών με μόνιμο τρόπο 

Ανακοίνωση μόνιμων διορισμών 2024: 10.000 σε όλες τις ειδικότητες, σε όλες τις βαθμίδες

Ενημέρωση για τον αριθμό μόνιμων διορισμών ΕΕΠ-ΕΒΠ για το 2024-25 

Η διάταξη με τις 1.555 νέες οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ και την κατανομή ανά κλάδο 

 Χορήγηση πιστοποίησης παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας στους αποφοίτους του ΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή»

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση