Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Η εκπαιδευτική κοινότητα αποχαιρετά τη Σταυρούλα Κολοκυθά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η εκπαιδευτική κοινότητα αποχαιρετά τη Σταυρούλα Κολοκυθά, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Εργου για την Αειφορία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Στερεάς Ελλάδας και πρώην Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων στη Δ/νση Α/θμιας Φθιώτιδας.

Η εκπαιδευτική κοινότητα αποχαιρετά τη Σταυρούλα Κολοκυθά

Στα 59 της χρόνια η Σταυρούλα Κολοκυθά, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου για την Αειφορία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Στερεάς Ελλάδας, πρώην Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων στη Δ/νση Α/θμιας Φθιώτιδας, ένας δοτικός, συνεργατικός εκπαιδευτικός και πάνω απ όλα Ανθρωπος έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, τους συναδέλφους, τους φίλους και οικείους της.

Ακολουθεί ο αποχαιρετισμός της Δ/νσης Α/θμιας Φθιώτιδας και του Διευθυντή Μάκη Γκούμα

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας αποχαιρετά σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, τη Σταυρούλα Κολοκυθά, μια ακούραστη εργάτρια της εκπαίδευσης σε κάθε θέση που υπηρέτησε, μια εξαιρετική συνάδελφο και φίλη, έναν υπέροχο άνθρωπο.

Πολύπειρη εκπαιδευτικός, για πολλά χρόνια Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων στη Διεύθυνση, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου για την Αειφορία στο ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας μέχρι το 2023, αφιέρωσε τη ζωή της στο εκπαιδευτικό έργο με αυταπάρνηση, αγάπη, μεθοδικότητα, δυναμισμό, αποτελεσματικότητα.

Πάντα δοτική, υποστηρικτική, ανθρώπινη, καλοπροαίρετη, πρόσφερε τις συμβουλές της, διαχειριζόταν προβλήματα, έβρισκε λύσεις, στήριζε και βοηθούσε κάθε συνάδελφο. Οργανωτική και διεκπεραιωτική, μελετούσε, καταρτιζόταν, διόρθωνε και επισήμαινε κάθε παράβλεψη ή αμέλεια. Αποτέλεσε υπόδειγμα ευσυνειδησίας και επαγγελματισμού κι έναν ακάματο στυλοβάτη της εκπαίδευσης μέχρι σήμερα.

Αντιμετώπισε την περιπέτεια της υγείας της με αξιοπρέπεια και θαυμαστή υπομονή μέχρι την τελευταία στιγμή!

Η απουσία της δυσαναπλήρωτη! Η σεμνή παρουσία της θα τιμά για πάντα τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και θα κοσμεί τον νου και την καρδιά κάθε συνάδελφου που συνεργάστηκε μαζί της.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της!
Καλό ταξίδι, Σταυρούλα μας!

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας
Μάκης Γκούμας

Δείτε επίσης

Το ΙΕΠ στην εκδήλωση για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στο ΠΕΠΑΛ Περάματος 

Το σχέδιο Πιερρακάκη για την παιδεία: “Ανοιχτό σχολείο”-“Στοχευμένη επαγγελματική εκπ/ση”-“Ελεύθερο Πανεπιστήμιο” 

Οδηγίες λειτουργίας θεσμών ενταξιακής εκπαίδευσης: ΕΔΥ-ΚΕΔΑΣΥ-ΕΔΕΑ-Τμήμ. Ενταξης-Παράλληλη Στήριξη 

Κατοικίες για εκπαιδευτικούς σε 13 νησιά του Αιγαίου προανήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Ν. Δένδιας 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση