Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Η νέα κατανομή 4.451 κενών θέσεων για διορισμό μετά την αλλαγή στους αριθμούς των Δασκάλων ΠΕ71 και Νηπιαγωγών ΠΕ61

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η νέα κατανομή 4.451 κενών θέσεων για διορισμό μετά την αλλαγή στους αριθμούς των Δασκάλων ΠΕ71 και Νηπιαγωγών ΠΕ61 και τη “Διόρθωση Σφάλματος” στο ΦΕΚ Β 4483/31-7-2024.

Η νέα κατανομή 4.451 κενών θέσεων για διορισμό

Στον καθορισμό κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση του αριθμού των 4.451 κενών θέσεων που θα καλυφθούν με τον διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σύμφωνα με τις διατάξεις του Κεφαλαίου Ε΄ του ν.4589/2019 (Α΄ 13), σχολικού έτους 2023-2024, εκ νέου μετά τη Διόρθωση Σφάλματος – ΦΕΚ Β 4483/31-7-2024 – προέβησαν οι Υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα έχουμε αλλαγή στους αριθμούς των μόνιμων διορισμών Δασκάλων ΠΕ71  και Νηπιαγωγών ΠΕ61, μετά από πολλές ημέρες από την ανακοίνωση της κατανομής των μόνιμων διορισμών, η οποία πλέον διαμορφώνεται σε 161 ΠΕ 71 και 53 ΠΕ 61, ενώ έως τώρα ήταν 53 ΠΕ 71 και 161 ΠΕ 61.

Η αλλαγή αυτή αποτυπώθηκε στο ΦΕΚ Β 4483/31-7-2024 και συγκεκριμένα στη “Διόρθωση σφάλματος στην υπό στοιχεία 85222/ Ε1/25-7-2024 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β’ 4379)”.

Λύθηκε το μυστήριο

Μετά όλα αυτά λύνεται το μυστήριο του κατεβάσματος της Πρόσκλησης των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε την ΚΥΑ μετά τη Διόρθωση Σφάλματος ΕΔΩ

Δείτε σχετικά

Διόρθωση σφάλματος κατανομής διορισμών: Γίνεται 161 ΠΕ 71 και 53 ΠΕ 61 αντί 53 ΠΕ 71 και 161 ΠΕ 61 

Δείτε επίσης

Πρόσκληση για διορισμό εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης 2024 

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για διορισμό εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ – Τι θα ακολουθήσει 

Ανάλυση κατανομής 4.451 θέσεων διορισμών και του ΦΕΚ που αναμένεται με κατανομή 5.549 θέσεων

ΦΕΚ κατανομής 4.451 θέσεων για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Ολοι οι εκκαθαρισμένοι Πίνακες εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ένα αρχείο 

Απόφαση κατανομής 1.723 οργανικών εκπαιδευτικών Α/θμιας ανά περιοχή μετάθεσης και σε σχολεία 

Πριν φύγετε

21η τροποποίηση απόφασης συνάφειας Μεταπτυχιακών με την ΕΑΕ και τη Σχολική Ψυχολογία | Απόφαση 

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply