Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Η ΠΕΝΑΦΑ έξω από το Υπουργείο Παιδείας για να πάρει απαντήσεις για τους διορισμούς-Σήμερα Πέμπτη 04.07.2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ΠΕΝΑΦΑ έξω από το Υπουργείο Παιδείας για να πάρει απαντήσεις σχετικά με τους επικείμενους διορισμούς – Σήμερα Πέμπτη 04.07.2024.

Η ΠΕΝΑΦΑ έξω από το Υπουργείο Παιδείας

Σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, στις 12:00 μ.μ, η Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής (ΠΕΝΑΦΑ) κλιμακώνει τις δράσεις της, ώστε να πάρει πειστικές απαντήσεις από την ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ σχετικά με τους επικείμενους μόνιμους διορισμούς με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι.

Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Έτος ίδρυσης 2023, Αρ. Αναγνώρισης: 24/2023, Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, Αριθμός Μητρώου Εγγραφής ΓΕ.ΜΗ.ΣΟ.Ε. 1-00600, Λ. Συγγρού 196, Καλλιθέα Αττικής, ΤΚ 17671

Ημερομηνία: 03/07/2024

Αρ. Πρωτοκόλλου: 39 – 03/07/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που μας πέρασε, λάβαμε αρκετές υποσχέσεις για την ικανοποίηση των διεκδικήσεών μας. Από τη στιγμή που η Ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. αρκείται μόνο σε εξαγγελίες εντυπωσιασμού, για να κάμψει την ορμητικότητά μας και δεν υλοποιεί όσα αυτοβούλως ανακοινώνει, δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Πλέον είναι ώρα δράσης. Ζητάμε:

✓ Αριθμό διορισμών στο πλήθος των φετινών αποχωρήσεων στη Γενική & την Ειδική Αγωγή στον κλάδο μας, με αναλογία 1:1 και σταδιακή αποκατάσταση της αδικίας που έχουμε υποστεί στο πλήθος των διορισμών τα 3 προηγούμενα χρόνια!

✓ Εφαρμογή στα Ωρολόγια Προγράμματα της επιπλέον 3 ης ώρας διδασκαλίας της Φ.Α. στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το σχολικό έτος 2024-25!

✓ Ανάθεση κατά αποκλειστικότητα της διδασκαλίας του μαθήματός μας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ακόμα και στα ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία!

✓ Άμεση λειτουργία, από το σχολικό έτος 2024-25, των δύο πιλοτικών προτύπων αθλητικών σχολείων που σχεδιάζονται!

✓ Άμεση στελέχωση της Προσχολικής Εκπαίδευσης με Καθηγητές Φυσικής Αγωγής! Η Π.ΕΝ.Α.Φ.Α. καλεί τα μέλη της να συνδράμουν στον αγώνα για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας!

Κλιμακώνουμε τις δράσεις μας, ώστε να πάρουμε πειστικές απαντήσεις από την Ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. σχετικά με τους επικείμενους διορισμούς! Ο στρεβλός θεσμός της αναπλήρωσης των εαυτών μας στη δημόσια πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να εκλείψει!

Όλες και όλοι έξω από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 12:00 μ.μ, για να απαιτήσουμε και να λάβουμε τις πολυπόθητες απαντήσεις στα δίκαια αιτήματά μας!

Καλούμε όλους τους κοινούς κλάδους ειδικοτήτων σε κοινή δράση και συμμετοχή!

Με τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ * ΣΧΙΝΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ * ΑΛΜΠΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Δείτε επίσης

Patreas: 10.000 οι διορισμοί-Δεν οριστικοποιήθηκε η κατανομή-Διορισμοί γενικής Β/θμιας πέραν κάθε προσδοκίας 

Την πραγματοποίηση των εξαγγελιών του Υπουργείου Παιδείας αναμένει η ΠΕΝΑΦΑ – Παραθέτει στοιχεία και 2 ερωτήματα 

Επιστροφή εισφορών υπέρ ΤΠΔΥ που παρακρατήθηκαν πέραν της 25.11.2022 – Εγγραφο με Υποδείγματα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση