“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ιδρυση ΔΥΕΠ – Ορισμός 138 Σχολικών Μονάδων | ΦΕΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ιδρυση ΔΥΕΠ – Ορισμός 138 Σχολικών Μονάδων: Με το ΦΕΚ B 3646/01.10.2019, ορίζονται οι Σχολικές Μονάδες, για το σχολικό έτος 2019-2020, εντός των οποίων θα λειτουργούν οι Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (ΔΥΕΠ).

Ιδρυση ΔΥΕΠ

Με την Απόφαση υπ. αριθμ. 147357/Δ1 – ΦΕΚ B 3646 – 01.10.2019 – η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη ορίζει 138 Σχολικές Μονάδες, για το σχολικό έτος 2019-2020, εντός των οποίων θα λειτουργούν οι Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (ΔΥΕΠ).

Αναλυτικά ο αριθμός των Σχολικών Μονάδων

Εξ αυτών 65 θα είναι οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 39 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εγκρίθηκε η ίδρυση Δομών Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (ΔΥΕΠ) ως Παραρτήματα 34 όμορων Νηπιαγωγείων, εντός των Κέντρων Φιλοξενίας.

Η Απόφαση

“Ιδρυση Δομών Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (ΔΥΕΠ). Καθορισμός των σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2019- 2020 εντός των οποίων θα λειτουργούν οι Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (ΔΥΕΠ)”

έλαβε υπόψη

τις εισηγήσεις των Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις οποίες προτείνονται σχολικές μονάδες που βρίσκονται σε εγγύτητα με τα κέντρα ή/και τις δομές φιλοξενίας και έχουν διαθέσιμες και κατάλληλες αίθουσες.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ με τις σχολικές μονάδες

________________________

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας ΠΟΣΕΕΠΕΑ-ΔΟΕ-ΟΛΜΕ Παρασκευή 04/10/2019

Προγραμματισμός δράσεων ΔΟΕ και Γενικές Συνελεύσεις

________________________

Δείτε επίσης

Προσλήψεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Β Φάσης για το 2019-20 | Ονόματα

Προσλήψεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Β Φάσης | Ονόματα

Αναβάθμιση ωραρίου μειωμένου σε πλήρες 793 εκπαιδευτικών | Υ.Α. με ονόματα

Αριθμοί προσλήψεων Β Φάσης: Εκπαιδευτικών ΕΑΕ-ΕΕΠ-ΕΒΠ

Κατανομή προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή για το 2019-20

Πίνακες με συγκριτικά προσλήψεων των τελευταίων ετών

Ειδική Αγωγή: Αναγκαίος ο διορισμός 4.500 εκπαιδευτικών | Αρθρο Μ. Τζούφη

________________________

Δείτε ακόμη

Λειτουργικά κενά Πρωτοβάθμιας 2019-20

Λειτουργικά κενά Δευτεροβάθμιας: Ενημέρωση από τον Αιρετό Ν. Κορδή

Ωράριο ΕΕΠ – ΕΒΠ: Σε ΣΜΕΑΕ και Γενικά σχολεία | Διευκρινίσεις

Οδηγός εκπαιδευτικού: Αδειες, Ωράρια, Καθηκοντολόγια, Λειτουργία σχολείων, Ιδιωτικό Εργο και άλλα χρήσιμα που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση