Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΙΜΕΓΕΕ: Πρόσκληση για υποβολή επιστημονικών άρθρων προς δημοσίευση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΙΜΕΓΕΕ: Πρόσκληση για υποβολή επιστημονικών άρθρων προς δημοσίευση στο Επιστημονικό του Περιοδικό για το τεύχος του Οκτωβρίου 2021. 

ΙΜΕΓΕΕ: Πρόσκληση για υποβολή επιστημονικών άρθρων

Η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού “Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση (Interdisciplinary Approaches to Education)” σας προσκαλεί να υποβάλετε άρθρα σας που αφορούν όλες τις πτυχές της γενικής και της ειδικής εκπαίδευσης, για το τεύχος του Οκτωβρίου 2021.

Το περιοδικό φιλοξενεί τεκμηριωμένες βιβλιογραφικές μελέτες, ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες καθώς και τεκμηριωμένες επιστημονικά παρουσιάσεις καλών πρακτικών, από όλες τις ειδικότητες που εργάζονται στον χώρο της εκπαίδευσης και της ειδικής αγωγής.

Ενθαρύνουμε τους συναδέλφους να υποβάλλουν τα επιστημονικά τους πονήματα, με στόχο την ανάπτυξη του επιστημονικού έργου στην εκπαίδευση.

Το ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε* εκδίδεται σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (Ε.Κ.Τ.). και την καινοτόμα υπηρεσία ePublishing, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία και τις υποδομές του Ε.Κ.Τ. για τον ψηφιακό μετασχηματισμό έγκριτων επιστημονικών εκδόσεων και την προώθηση της Ανοικτής Πρόσβασης στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις και τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.

Το περιοδικό θα διαθέτει τον δικό του Διεθνή Μοναδικό Αριθμό Σειρών (ISSN), ενώ τα δημοσιευμένα άρθρα, που θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά, θα πρέπει να μην έχουν υποβληθεί προηγουμένως για δημοσίευση σε άλλο περιοδικό, έντυπο ή ηλεκτρονικό.

Τα κείμενά σας μπορείτε να τα υποβάλετε μέχρι 30 Αυγούστου 2021 ακολουθώντας τις Οδηγίες για τους/τις συγγραφείς.

Επισκεφθείτε την σελίδα του Περιοδικού μας ΕΔΩ για να ενημερωθείτε σχετικά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email:imegeejournal@gmail.com

Για την Συντακτική Επιτροπή

Ο Αρχισυντάκτης – Υπεύθυνος Έκδοσης Αρβανίτης

Δημήτριος Εργοθεραπευτής,

Msc Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων,

Πρόεδρος Δ.Σ. ΙΜΕΓΕΕ

* Τo Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ) είναι ο Επιστημονικός φορέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού προσωπικού (ΠΟΣΕΕΠΕΑ)

Δείτε επίσης

Ερευνα ΙΜΕΓΕΕ για επιπτώσεις της πανδημίας στο ΕΕΠ-ΕΒΠ και εκπαιδευτικούς
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ι_ΑΜ με τη συμμετοχή του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ)
Εξ αποστάσεως υποστήριξη ΕΕΠ-ΕΒΠ: Τα πρωτόκολλα του ΙΜΕΓΕΕ
Οδηγός υποστήριξης ΙΜΕΓΕΕ: Σημαντικό υλικό για την αντιμετώπιση επιπτώσεων της πανδημίας κορονοϊού

Δείτε ακόμη

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση