Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ημέρες καριέρας 2023 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: «Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ημέρες καριέρας 2023 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 – «Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας» – Ανακοίνωση.

Ημέρες καριέρας 2023 στο Χαροκόπειο

Ημέρες καριέρας 2023 με τίτλο «Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας» διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023.

Οι Ημέρες Καριέρας 2023 του Γραφείου Διασύνδεσης απευθύνονται στους τελειόφοιτους/ες και απόφοιτους/ες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με στόχο αφενός την ενημέρωση τους για την αγορά εργασίας και αφετέρου τη σύνδεσή τους με εκπροσώπους επιχειρήσεων.

Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2023 | «Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας» | 16 – 17 Μαϊου 2023

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου διοργανώνει και σας προσκαλεί στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2023, με τίτλο «Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας», που θα πραγματοποιηθούν:

– Την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 με παρουσιάσεις των εταιρειών. Ώρες: 11:00 16:00 Τρόπος: Υβριδικά ΖΟΟΜ / Αμφιθέατρο “Γεώργιος Καραμπατζός”.

– Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 με συνεντεύξεις των υποψηφίων Ώρες: 11:00 18:00 Τρόπος: Δια ζώσης. Τόπος: Αίθουσα Τελετών.

Οι ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2023 του Γραφείου Διασύνδεσης απευθύνονται στους τελειόφοιτους/ες και απόφοιτους/ες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με στόχο αφενός την ενημέρωση τους για την αγορά εργασίας και αφετέρου τη σύνδεσή τους με εκπροσώπους επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση είναι μια ιδανική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να γνωρίσουν τους νέους επιστήμονες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και για τους/τις φοιτητές/τριες/απόφοιτους να ενημερωθούν για τις προοπτικές επιχειρηματικότητας και απασχόλησης.

Επιτυχημένοι/ες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του επαγγελματικού ενδιαφέροντος των φοιτητών/-τριών μας θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία από την παραγωγική διαδικασία, θα παρουσιάσουν τη δραστηριότητα φορέων που εκπροσωπούν, το προφίλ των αποφοίτων που προσλαμβάνονται συνήθως σε αυτούς και τις διαδικασίες επιλογής ανθρώπινου δυναμικού.

Δείτε επίσης

Ελεύθερη είσοδος στα Μουσεία όλης της χώρας την 18η Μαΐου 2023-Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2023 

Πως ψηφίζουμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023: Η Εγκύκλιος με οδηγίες και πληροφορίες 

 Επεσε στο κενό μαθήτρια εν ώρα μαθήματος σε ιδιωτικό σχολείο

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση