Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Integrated master σε 4 Τμήματα ΑΕΙ: 3 του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και 1 του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Integrated master σε 4 Τμήματα ΑΕΙ: 3 του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και 1 του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – Αποφάσεις του Υφυπουργού ΠΑΙΘ κου Αγγελου Συρίγου.

Integrated master σε 4 Τμήματα ΑΕΙ

Στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) από 3 σχολές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, Γεωπονίας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Μηχανολόγων Μηχανικών και της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, αναφέρονται 4 Αποφάσεις του Υφυπουργού ΠΑΙΘ κου Αγγελου Συρίγου.

Συγκεκριμένα

η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών (5ετής σπουδές) οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master)  επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

Αναλυτικά οι 4 Αποφάσεις

1. Yπαγωγή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στις διατάξεις του άρθρου 46 του ν.4485/2017 (Α΄114).

Δείτε την Απόφαση με ΑΔΑ 6ΒΕ646ΜΤΛΗ-ΨΧΦ ΕΔΩ

2. Υπαγωγή του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στις διατάξεις του άρθρου 46 του ν.4485/2017 (Α΄114).

Δείτε την Απόφαση με ΑΔΑ 6ΒΕ646ΜΤΛΗ-ΨΧΦ ΕΔΩ

3. Υπαγωγή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στις διατάξεις του άρθρου 46 του ν.4485/2017 (Α΄114).

Δείτε την Απόφαση με ΑΔΑ ΡΚΧ046ΜΤΛΗ-4ΤΛ  ΕΔΩ

4. Υπαγωγή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στις διατάξεις του άρθρου 46 του ν.4485/2017 (Α΄114).

Δείτε την Απόφαση με ΑΔΑ 9Ξ3146ΜΤΛΗ-ΞΗ5 ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Δωρεάν μεταπτυχιακό στη Θεωρητική και Πρακτική Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο Πατρών
Κεραμέως για συγχώνευση τμημάτων Πανεπιστημίου Πατρών: Συνάντηση με εκπροσώπους του Νομού Ηλείας
Kατατακτήριες εξετάσεις-κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές | Ημερομηνίες
 Ψηφιακός μετασχηματισμός εκπαίδευσης: Οι αλλαγές στην Πρωτ/θμια-Δευτ/θμια-Τριτ/θμια-Ειδική Αγωγή
Συρίγος για έναρξη νέου σχολικού έτους-τι θα γίνει με όσους νοσήσουν στις Πανελλαδικές-σεξουαλική παρενόχληση στα ΑΕΙ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση