Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Υποδιευθυντές ΔΙΕΚ-Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας | Απόφαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υποδιευθυντές ΔΙΕΚ-Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις Υποδιευθυντών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων – Ανέρχονται σε εκατόν σαράντα οκτώ (148). 

Υποδιευθυντές ΔΙΕΚ-Αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Δημοσιεύθηκε η υπ. αριθ. πρωτ.: K5/127648/18-11-2022 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως με τις Αποσπάσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις Υποδιευθυντών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι Αποσπάσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις Υποδιευθυντών στα ΔΙΕΚ ανέρχονται σε εκατόν σαράντα οκτώ (148) και για την Απόφαση ελήφθη υπόψη μεταξύ άλλων το υπ.  αριθμ. πρωτ. εισερχόμενο ΥΠΑΙΘ Κ5/ΕΠ/13699/11-10-2022, με το οποίο διαβιβάστηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής Υποδιευθυντών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) οι τελικοί πίνακες.

Η θητεία των αποσπασθέντων και τοποθετηθέντων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις Υποδιευθυντών στα ΔΙΕΚ άρχεται από την υπογραφή της εν λόγω απόφασης και λήγει την 31η Αυγούστου του τρίτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους, ήτοι 31 Αυγούστου 2025.

Υποδιευθυντές ΔΙΕΚ-Αποσπάσεις εκπαιδευτικών
Αναλυτικά η Απόφαση με τα ονόματα

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: «Απόσπαση και τοποθέτηση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις Υποδιευθυντών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

H ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απόσπαση και τοποθέτηση των παρακάτω εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέσεις Υποδιευθυντών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.), αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως εμφανίζονται στον ακόλουθο πίνακα:

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση με τα ονόματα ΕΔΩ 

Δείτε επίσης

Διευθυντές σχολείων: Προβληματική και αντιπαιδαγωγική η αλλαγή τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς-Ερώτηση στη Βουλή 

Χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης σχολικής μονάδας 2022-23 | Εγγραφο 

Επιμορφωτικά προγράμματα ΙΕΠ: Ποια πραγματοποιήθηκαν-ποια ολοκληρώνονται-ποια προγραμματίζονται 

Πίνακες μοριοδότησης Συμβούλων Εκπαίδευσης: Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας

Λειτουργία Δημοτικών σχολείων 2022-23 | Εγκύκλιος 

Λειτουργία Νηπιαγωγείων 2022-23 | Εγκύκλιος 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση