Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κάλεσμα στη Γενική Συνέλευση και Εκλογές του ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ στη Λαμία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κάλεσμα στη Γενική Συνέλευση και Εκλογές του ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ στη Λαμία. Πέμπτη 30-05-2019. Ανακοίνωση. Πληροφορίες για τη μετάβαση. Η άδεια εκλογών από την ΠΔΕ.

Κάλεσμα στη Γενική Συνέλευση και Εκλογές του ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ στη Λαμία

Σημαντικό:

Μετακίνηση για ΓΣ ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ: Λεωφορείο από Εύβοια – Λαμία για το ΕΕΠ – ΕΒΠ

Η Πρόσκληση

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

Λαμία 16/05/2019

Αρ. Πρωτ: 188

Προς: τα μέλη του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας(ΣΤΕΛΛΑ)

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να παραστούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30/05/2019, στις 08:30, στο Κ.Ε.Σ.Υ. Φθιώτιδας, Π. Μπακογιάννη 2, όπισθεν Αστυνομικού Μεγάρου, στη Λαμία.

Όσες/οι συναδέλφισσες/οι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και τους Αντιπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη σχετική αίτηση υποψηφιότητας και να την υποβάλλουν μέχρι και την Κυριακή 26/05/2019, είτε με ΦΑΞ στο 22310-25226, είτε ηλεκτρονικά στο email του Συλλόγου: seepeastella@yahoo.gr

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου (τακτοποιημένα οικονομικά) μόνιμοι και αναπληρωτές.

Δείτε επίσης:

Αιτήσεις για ΟΠΣΥΔ: Ολες οι διευκρινήσεις του Υπουργείου Παιδείας – Των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ

Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Σύλλογο και επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν να το κάνουν κατά την έναρξη της Γ.Σ. την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.

Για τη συμμετοχή των μελών στις εκλογές χρειάζεται απαραιτήτως το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, καθώς και η οικονομική τακτοποίηση αυτών.

Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των συναδέλφων στη Γενική Συνέλευση και στην Εκλογές θα εξασφαλισθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Στερεάς Ελλάδας συνδικαλιστική άδεια μιας ημέρας.

Η άδεια θα ισχύει μόνο για τους συναδέλφους που θα συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές και οι οποίοι θα λάβουν τη σχετική Βεβαίωση Συμμετοχής.

Δείτε επίσης:

ΕΝΕΛΕΑ – ΑΣΕΠ: Τι ξεκαθαρίσθηκε για τις Αιτήσεις και το χρονοδιάγραμμα διορισμών στην Ειδική Αγωγή

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:
  1. Ενημέρωση επί θεμάτων Προκηρύξεων ΑΣΕΠ για μόνιμους διορισμούς και πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.

  1. Ενημέρωση από Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

  1. Απολογισμός Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. – Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

  1. Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.

  1. Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.

  1. Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής.

  1. Έγκριση Πεπραγμένων.

  1. Προγραμματισμός δράσεων 2019-20

Η Αίτηση Υποψηφιότητας

Αδεια ΓΣ και Εκλογών από την ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας

Δείτε επίσης:

Αποτελέσματα Εκλογών ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Εκλογές ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης: Ποιοι εκλέχτηκαν

ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας: Εκλογές και Γ.Σ την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply