Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καλό ταξίδι, Δημήτρη…Η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας αποχαιρετά τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Ράπτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλό ταξίδι, Δημήτρη…Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας αποχαιρετά τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Ράπτη που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.

Καλό ταξίδι, Δημήτρη…

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας δια του Διευθυντή της κου Κωνσταντίνου Χ. Σπαλιώρα, αποχαιρετά τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Ράπτη, ο οποίος “έφυγε” από κοντά μας στα 60 του χρόνια μετά από εγκεφαλική αιμορραγία, παλεύοντας για τη ζωή του σχεδόν 2 εβδομάδες στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Δημήτρης υπηρετούσε ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και αφήνει πίσω τη σύζυγό του και 2 παιδιά.

Ακολουθεί η επιστολή της ΔΔΕ Φθιώτιδας

Καλό ταξίδι, Δημήτρη……

Η οικογένεια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνούμε για την απώλεια του συναδέλφου μας Δημήτρη Ράπτη. Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής υπηρέτησε σε σχολεία και τα τελευταία έξι χρόνια στη Διεύθυνσή μας με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία κι αφοσίωση.

Ο Δημήτρης θα μείνει στις καρδιές μας για την καλοσύνη και το χιούμορ του, τη θετική διάθεση και την αμεσότητα στις σχέσεις του με τους  μαθητές και τους συναδέλφους. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει ή να αναλάβει υποχρεώσεις κι έκανε τα περίπλοκα να μοιάζουν απλά. Από την πρώτη στιγμή της απουσίας του μας λείπουν οι πρωινές του «καλημέρες» με τα πειράγματα και τα ανέκδοτα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ζαχαρούλα και στα παιδιά του Γρηγόρη και Ξανθή, για τους οποίους δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μη δηλώσει τη λατρεία και την περηφάνια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί  αύριο Παρασκευή 9/12/2022 και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας.

Καλό Παράδεισο, Δημήτρη !
Καλή Ανάσταση !

Ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης
Κωνσταντίνος Χ. Σπαλιώρας
Δρ. Θεολογίας

Δείτε επίσης

Ανακοίνωση ΟΚΠΕ για θάνατο μαθητή: “Κάντε χώρο εκεί ψηλά έρχεται να παίξει ο Βασίλης!” 

ΟΛΜΕ για θάνατο μαθητή στις Σέρρες: Το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε μεμονωμένο 

ΔΟΕ για θάνατο μαθητή στις Σέρρες: Aπώλεια που γεμίζει θλίψη μα και οργή εκπαιδευτικούς και γονείς 

Κεραμέως για θάνατο μαθητή-πότε θα έχουμε νέους Διευθυντές σχολείων-νέες θέσεις καθηγητών στα Πανεπιστήμια

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση