Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καλό ταξίδι Κώστα Αργυρόπουλε!: “Εφυγε” ο εξαίρετος Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλό ταξίδι Κώστα Αργυρόπουλε!: “Εφυγε” ο εξαίρετος συνάδελφος Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό.

Καλό ταξίδι Κώστα Αργυρόπουλε!

Το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λαμίας ο εξαίρετος συνάδελφος και φίλος, Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κώστας Αργυρόπουλος μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό.

Κατόπιν επιπλοκών

που παρουσιάστηκαν κατά την εξέλιξη της νόσου, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid-19 του Νοσοκομείου Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου 2020 και διασωληνώθηκε. Εδωσε σκληρή και απέλπιδα μάχη έως σήμερα που κατέληξε.

Ο Κώστας Αργυρόπουλος

Διδάκτωρ Φυσικής ΕΜΠ, είχε τοποθετηθεί Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας τον περασμένο Αύγουστο και είχε διατελέσει Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης των Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η ομάδα του  especial.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!!

Καλό ταξίδι φίλε Κώστα…

Δείτε επίσης

“Η πανδημία στη ζωή μας-Το δικό μας μήνυμα”: Video με φόντο τον ιό Covid-19
Παιδιά και έφηβοι στις μέρες #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ: Ενημέρωση για την πανδημία COVID-19, μέρος Γ΄
Πες το με μια κάρτα: Ενόψει των Χριστουγέννων η Eιδική Aγωγή συσπειρώνεται

Δείτε ακόμη

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους: Από το ΚΕΣΥ Λήμνου
Δραστηριότητες Χριστουγέννων για παιδιά προσχολικής ηλικίας από το 2ο ΚΕΣΥ Αχαΐας
Σχολικός Εκφοβισμός–Επιθετικότητα στο σχολείο: Κατευθύνσεις και μέτρα αντιμετώπισης του φαινομένου
Γονείς και τηλεκπαίδευση: Ο ρόλος των γονέων στην πραγματικότητα της τηλ-εκπαίδευσης
Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας: Σχεδιασμός-Υλοποίηση-ΚΕΣΥ ο υποστηρικτικός θεσμός
ΚΕΣΥ-ΕΔΕΑΥ-Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση: Σχεδιασμός και οργάνωση | ΦΕΚ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση