“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καταγγελία ΕΛΜΕ για περιστατικό σε Λύκειο Δ Αθήνας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταγγελία ΕΛΜΕ για περιστατικό σε Λύκειο Δ Αθήνας: Το ΔΣ καταγγέλλει Διευθύντρια Λυκείου για πρωτοφανή συμπεριφορά απέναντι σε μέλη του ΔΣ και στον αιρετό του κλάδου.

Καταγγελία ΕΛΜΕ

Σύμφωνα με καταγγελία της ΕΛΜΕ Καλλιθέας – Νέας Σμύρνης – Μοσχάτου και όσα περιγράφονται σε σχετικό έγγραφο, Διευθύντρια Λυκείου της Νέας Σμύρνης επιτέθηκε στα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ και κάλεσε την αστυνομία να τους συλλάβει ως εξωσχολικούς.

Τα μέλη του Προεδρείου του ΔΣ της ΕΛΜΕ και αιρετός της Δ΄ Αθήνας επισκέφθηκαν το Λύκειο, για μια έκτακτη ενημέρωση των συναδέλφων.

Η επιστολή της ΕΛΜΕ Καλλιθέας – Νέας Σμύρνης – Μοσχάτου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 6ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καταγγέλλει τη Διευθύντρια του 6ου Λυκείου Νέας Σμύρνης για την πρωτοφανή συμπεριφορά της απέναντι σε μέλη του Δ.Σ της ΕΛΜΕ και στον αιρετό του κλάδου, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής επίσκεψης στο 6ο Λύκειο.

Συγκεκριμένα,  όταν τα μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ της ΕΛΜΕ και ο αιρετός της Δ΄ Αθήνας επισκέφτηκε το 6ο Λύκειο, για μια έκτακτη ενημέρωση των συναδέλφων, που αφορούσε στην επιχείρηση έξωσης των σχολείων της Εστίας από την έδρα τους, καθώς και ενημέρωση για τις εξελίξεις σε εκπαιδευτικά και συνδικαλιστικά θέματα, η Διευθύντρια του σχολείου επιτέθηκε στα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ και κάλεσε την αστυνομία να τους συλλάβει ως εξωσχολικούς.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης, οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί του 6ου Λυκείου Νέας Σμύρνης ενημέρωσαν τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ ότι η κατάσταση στο σχολείο είναι έκρυθμη, καθώς η διευθύντρια δημιουργεί με τη στάση και τη συμπεριφορά της προβλήματα και δυσχεραίνει το έργο τους.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ και οι εκλεγμένοι αιρετοί του κλάδου έχουν υποχρέωση θεσμική να ενημερώνουν τους εκπαιδευτικούς και να ενημερώνονται από τους ίδιους για τα εκπαιδευτικά και εργασιακά τους προβλήματα. Και αυτό κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν και γι’ αυτό το λόγο απολαμβάνουν και την εμπιστοσύνη όλων των συναδέλφων και των διευθυντών και των καθηγητών.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ

_______________________

Δείτε ακόμη

Προσωρινοί Πίνακες 3ΕΑ: Προκήρυξη ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Λάθη στον Πίνακα Πληροφορικών ΠΕ86 της Προκήρυξης 3ΕΑ/2019
Πίνακες Κλάδου ΠΕ86 : Ανακοινοποίηση από ΑΣΕΠ
Συνάντηση ΠΟΣΕΕΠΕΑ με ΑΣΕΠ: Τι συζητήθηκε
Ενημέρωση ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις 1ΕΑ-2ΕΑ-3ΕΑ-4ΕΑ-5ΕΑ – Χρονοδιαγράμματα
Προσλήψεις εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας: Ονόματα
Πόσες είναι οι ΣΜΕΑΕ και τα Τμήματα Ενταξης: Αριθμοί μαθητών | Πίνακες

  ____________________

Προσλήψεις αναπληρωτών τριετίας στην Ειδική Αγωγή: Επίσημα στοιχεία Υπουργείου Παιδείας
Αριθμοί μονίμων σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ: Εκπαιδευτικοί Α/θμιας-Β/θμιας-ΕΕΠ-ΕΒΠ
Σχέδιο κατανομής 4500 θέσεων στην Ειδική Αγωγή: Με επίσημα στοιχεία του ΥΠΑΙΘ

  ____________________

Πριν φύγετε

 Ολες οι έως σήμερα προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών – ΕΕΠ – ΕΒΠ για το 2019-20
Ερευνα για έφηβους μαθητές: 1 στους 3 νιώθει πιεσμένος από το σχολείο
Οδηγίες για Εφημερίες: Εγκύκλιος Υφυπουργού Παιδείας για αυστηρή τήρηση και ορθή εφαρμογή
Οδηγός εκπαιδευτικού: Αδειες, Ωράρια, Καθηκοντολόγια, Λειτουργία σχολείων, Ιδιωτικό Εργο κ.α.
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση