Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καταγγελία για τα λεγόμενα Ψαριανού από την ΟΛΤΕΕ: “Για κάποιους το θέμα θεωρείται λήξαν, για εμάς όχι”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταγγελία για τα λεγόμενα Ψαριανού από την ΟΛΤΕΕ: “Για κάποιους το θέμα θεωρείται λήξαν, για εμάς όχι – Ζητούμε να ανακαλέσει άμεσα τις ύβρεις κατά του κλάδου των εκπαιδευτικών”.

Καταγγελία για τα λεγόμενα Ψαριανού από την ΟΛΤΕΕ

Στην ανάρτηση του υποψήφιου Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Γρηγόρη Ψαριανού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την κατάρρευση της πλατφόρμας της Τράπεζας Θεμάτων, στην οποία χαρακτηρίζει σκουλήκια, αλήτες και αρχιμαφιόζους τους καθηγητές, “που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς”-πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων”, αναφέρεται σε ανακοίνωση-καταγγελία η Ομοσπονδία Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΟΛΤΕΕ).

Η ΟΛΤΕΕ θεωρεί αυτούς τους χαρακτηρισμούς ιδιαιτέρως υβριστικούς, χυδαίους και προσβλητικούς για τους λειτουργούς της μέσης εκπαίδευσης και ζητά από τον κο Ψαριανό να ανακαλέσει άμεσα τις ύβρεις κατά του κλάδου των εκπαιδευτικών και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να τον διαγράψει, από τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών της στις προσεχείς εκλογές και να τον απομακρύνει από τους κόλπους της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΛΤΕΕ

Καταγγελία

Καταγγέλλουμε την αήθη επίθεση του αποτυχημένου πολιτευτή της Ν.Δ. και γνωστού γυρολόγου Γρ. Ψαριανού προς τον κλάδο μας, με αφορμή την κριτική που ασκήθηκε για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων.

Ο ρυπαρός λόγος του είναι γνωστός. Η χυδαιότητά του επίσης. Χαρακτήρισε τους καθηγητές «…..Είναι μεγάλα καθάρματα και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλήκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, όχι δάσκαλοι….»

Για κάποιους το θέμα θεωρείται λήξαν, για εμάς όχι. Θεωρούμε αυτούς τους χαρακτηρισμούς ιδιαιτέρως υβριστικούς, χυδαίους και προσβλητικούς για τους λειτουργούς της μέσης εκπαίδευσης. Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι τέτοιες συμπεριφορές δε γίνονται ανεκτές και πως η αξιοποίηση της δικαιοσύνης είναι δεδομένη.

Ζητούμε 

  • να ανακαλέσει άμεσα τις ύβρεις κατά του κλάδου των εκπαιδευτικών
  • το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να διαγράψει, από τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών της στις προσεχείς εκλογές και να απομακρύνει από τους κόλπους της, τον εν λόγω κύριο.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Δείτε σχετικά

ΟΛΜΕ-Γρηγόρης Ψαριανός: Κινείται νομικά εναντίον του για την επίθεση στους καθηγητές 

Υπουργείο Παιδείας για επίθεση χάκερ: Η πιο σημαντική επίθεση που έγινε ποτέ-Κανονικά οι Πανελλαδικές 

 ΔΟΕ για ταινία από την πλατφόρμα Cinedu: Η παιδαγωγική ελευθερία στην πυρά

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση