Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καταγγελία σύμβασης αναπληρωτή για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταγγελία σύμβασης αναπληρωτή για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του – Το ΥΠΑΙΘ αποδέχθηκε τη σχετική αιτιολογημένη γνώμη του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Εκπαίδευσης.

Καταγγελία σύμβασης αναπληρωτή

Σε καταγγελία της σύμβασης εργασίας για το διδακτικό έτος 2021-2022, αναπληρωτή εκπαιδευτικού , ο οποίος προσλήφθηκε με Απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης, προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με απόφαση της 29ης Ιουνίου 2022.

Το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης αποδεχόμενο τη σχετική αιτιολογημένη γνώμη του οικείου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Εκπαίδευσης υπέρ της λύσης της σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία τον συνδέει με την ως άνω Διεύθυνση Εκπαίδευσης, με άμεση καταγγελία αυτής για σπουδαίο λόγο, ο οποίος συνίσταται σε ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του (περ. στ’ παρ.1 αρ.53 Π.Δ. 410/1988 A’191).

Η λύση της σύμβασης εργασίας επέρχεται από την ανακοίνωση της Απόφασης στον ανωτέρω εκπαιδευτικό.

Για την απόφαση αυτή ελήφθη υπόψη το έγγραφο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, με το οποίο απεστάλη απόσπασμα της Πράξης του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου, στο οποίο περιλαμβάνεται η γνωμοδότηση του εν λόγω οργάνου για την καταγγελία της σύμβασης εργασίας του ως άνω εκπαιδευτικού για σπουδαίο λόγο.

Δείτε επίσης

Κόπτσης-κατανομή διορισμών: Η Υπουργός δεν έχει πει ακόμη το τελικό “ok” για κάποιους-Τι είπε για οργανικές θέσεις και ΕΑΕ 

Κόπτσης-Ολοκλήρωση διορισμών τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου-30.08 οι αναπληρωτές στα σχολεία-Βάσεις έως 20.07 

Ανακοίνωση μόνιμων διορισμών από το Υπουργείο Παιδείας: 8.586 σύνολο 

Πρόεδρος ΑΣΕΠ για πίνακες ειδικής αγωγής: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη φτάσουμε στο τέλος Αυγούστου 

Κεραμέως-νέα σχολική χρονιά: Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι 

Κεραμέως-γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Εξετάζεται για προσεχείς προσλήψεις και διορισμούς 

Βουλή-Διατάξεις: Αύξηση ποσού για πρόσληψη αναπληρωτών-επιμίσθιο Συντον. εξωτερικού-εκλογές πρυτανικών αρχών 

Ερώτηση στη Βουλή για νέους πίνακες Γενικής Αγωγής, προς την Υπουργό Παιδείας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση