Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καταγραφή εκπροθέσμων παραβόλου από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταγραφή εκπροθέσμων παραβόλου από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ: να αποστείλουν άμεσα στο e-mail της Ομοσπονδίας, το ονοματεπώνυμό τους, τον κλάδο τους και τον Περιφερειακό Σύλλογο που ανήκουν.

Καταγραφή εκπροθέσμων παραβόλου από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

«ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ»

                              Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. καλεί όσους από τους συναδέρφους μας- μέλη Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. συμμετείχαν στις προκηρύξεις 2ΕΑ/2019 & 1ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ και ολοκλήρωσαν εκπρόθεσμα τη διαδικασίας πληρωμής του ηλεκτρονικού παραβόλου της ηλεκτρονικής αίτησης του Α.Σ.Ε.Π. να αποστείλουν άμεσα στο e-mail της Ομοσπονδίας (poseepea@yahoo.gr), το ονοματεπώνυμό τους, τον κλάδο τους και τον Περιφερειακό Σύλλογο που ανήκουν, προκειμένου η Ομοσπονδία να καταγράψει το συνολικό αριθμό των συναδέρφων μας που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. μέχρι τη λήξη της θητείας του θα συνεχίσει να διεκδικεί αποφασιστικά το δικαίωμα όλων των συναδέρφων μας στην εργασία τηρώντας απαρέγκλιτα το καταστατικό και τις αρχές που διέπουν την Ομοσπονδία διαχρονικά.

Βασίλης Βούγιας
Βασίλης Βούγιας
Δείτε ακόμη

ΔΟΕ για παράβολο: Το σύστημα παραπλανητικά ενημέρωνε περί περιθωρίου πληρωμής | Να παρέμβει το ΥΠΠΕΘ

Αίτημα εξαίρεσης του Υπουργείου προς το ΣτΕ για τους 15.000 διορισμούς

Ανάλυση especial.gr: Κομβικές ημερομηνίες για διορισμούς μετά την προκήρυξη Εκλογών | Σενάρια

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση