Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καταγραφή στοιχείων απεργίας: Για επαναξιολόγηση δημόσιων πολιτικών-Εγγραφο Υπ. Εσωτερικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταγραφή στοιχείων απεργίας: “Προκειμένου να υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία προς επαναξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών” – Εγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών προς όλα τα Υπουργεία και τις Διευθύνσεις Προσωπικού τους, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και τις Ανεξάρτητες Αρχές, για αποστολή στοιχείων αριθμού και ποσοστού απεργούντων υπαλλήλων.

Καταγραφή στοιχείων απεργίας

Το Τμήμα Πειθαρχικής Ευθύνης και Δεοντολογίας της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Εσωτερικών, ζητά με το υπ. αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/226/οικ. 3951/7-3-2023 έγγραφο με θέμα “Αποστολή στοιχείων απεργίας”, το οποίο υπογράφει η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κα Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη, από όλα τα Υπουργεία και τις Διευθύνσεις Προσωπικού τους, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και τις Ανεξάρτητες Αρχές, να στείλουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 13η Μαρτίου 2023 τον αριθμό και το ποσοστό των απεργούντων υπαλλήλων, κατά την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ της 8ης Μαρτίου 2023,  προκειμένου “να υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία προς επαναξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών”.

Μάλιστα στο έγγραφο επισημαίνεται πως “επειδή έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις ή και μη ανταπόκριση των υπηρεσιών στην οδηγία της παρούσας εγκυκλίου, τα Υπουργεία. οι Ανεξάρτητες Αρχές και οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις παρακαλούνται όπως προβούν σε όλες ης απαραίτητες ενέργειες για την αποστολή του συνόλου των ζητούμενων στοιχείων στο Υπουργείο Εσωτερικών άμεσα και σε κάθε περίπτωση εντός της οριζόμενης προθεσμίας προκειμένου η Υπηρεσία μας να διαθέτει αξιόπιστα στοιχεία προς επαναξιολόγηση των Δημόσιων πολιτικών”.

Καταγραφή στοιχείων απεργίας – Δείτε το έγγραφο εδώ

Δείτε επίσης

Μέτρα στήριξης συγγενών θυμάτων-επιβαινόντων του μοιραίου τρένου από τα Υπ. Παιδείας, Υγείας, Εργασίας, Οικονομικών, Εσωτερικών 

Ψυχολογική υποστήριξη θυμάτων των Τεμπών: Συγκροτήθηκε δίκτυο κλινικών και μονάδων ψυχικής υγείας | Λίστα 

Μεγάλες διαδηλώσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη σε όλη τη χώρα-Πάνω από 40.000 στην Αθήνα |  PICS

Θέσεις εργασίας-ΕΚΕΨΥΕ: Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι, Παιδοψυχίατροι, Ψυχίατροι, Διοικητικοί

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση