Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κατάλληλοι προκαταρκτικών εξετάσεων Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών κ.α.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατάλληλοι προκαταρκτικών εξετάσεων των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, των Σχολών του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Κατάλληλοι προκαταρκτικών εξετάσεων

Υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι – ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, των Σχολών του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι στην ιστοσελίδα   https://results-abilities.it.minedu.gov.gr  από σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, αναρτώνται τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, των Σχολών του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Οκταψήφιος Κωδικός

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση, οι υποψήφιοι της Γενικής Σειράς  και  των Ειδικών Κατηγοριών, για την καταλληλότητα – ικανότητα τους, μπορούν να ενημερωθούν πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο Κωδικό τους Αριθμό Εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Επισήμανση

Επίσης διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ.).

Τηλέφωνο για τυχόν διευκρινίσεις

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210-3442067 (8 π.μ.-15 μ.μ).

_____________________________________

Δείτε επίσης

Ανάλυση βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια

Ως γνωστόν το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας.

Στην Εφημερίδα των Συντακτών βλέπουμε μια προσπάθεια συνολικής εκτίμησης της κίνησής τους.

Η εκτίμηση λαμβάνει υπόψη:

  • Ορισμένα νέα στοιχεία
  • Ανάλυση των δεδομένων σχετικά με τις επιδόσεις των υποψηφίων
  • Την αντιστοιχία “αριθμός υποψηφίων – θέσεις εισακτέων”.
  • Αναλύθηκαν χίλια μηχανογραφικά από την Αττική και τους Νομούς Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Ιωαννίνων.

Η ανάλυση έδειξε ως γενική εικόνα:

  • Την αναζήτηση τμημάτων και επιστημονικών αντικειμένων κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικίας λόγω της οικονομικής κρίσης και της ένταξης των ΤΕΙ στην ανώτατη εκπαίδευση.
  • Λιγότερους υποψήφιους με βαθμολογία πάνω από τη βάση.
  • Μικρότερους αριθμούς αριστούχων της τελευταίας δεκαετίας.

Δείτε αναλυτικά την ανάλυση των Βάσεων Εισαγωγής ανά Επιστημονικό Πεδίο

_____________________________________

Δείτε ακόμη

Ψηφιακά βιβλία Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου

Φοιτητική στέγη: Οδηγίες ΠΟΜΙΔΑ – Πρόβλημα με το Airbnb
Σπουδές σε άλλη πόλη: 7.000 ευρώ ετησίως η επιβάρυνση
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση