Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κατανομή προσλήψεων Β Φάσης Δευτεροβάθμιας-Εκλογές συμβουλίων εστίες μετάδοσης κορονοϊού;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατανομή προσλήψεων Β Φάσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης-Εκλογές συμβουλίων εστίες μετάδοσης κορονοϊού – Ενημερωτικό του αιρετού ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή.

Κατανομή προσλήψεων Β Φάσης Δευτεροβάθμιας

Ενημερωτικό κοινοποίησε ο αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) αναφορικά με τη Β΄ Φάση προσλήψεων αναπληρωτών και τις τρέχουσες εκπαιδευτικές εξελίξεις.

 Σχετικά με τη Β Φάση προσλήψεων

ο αιρετός αναφέρει εισαγωγικά και ακολούθως παραθέτει στοιχεία μεταξύ των οποίων και την κατανομή της Β΄ φάσης προσλήψεων ανά δομή και ειδικότητα.

“Ανακοινώθηκαν χθες οι προσλήψεις7.368 αναπληρωτών σε όλες τις δομές της Εκπαίδευσης! Μαζί με την Α΄ φάση έχουμε 32.295 προσλήψεις σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης!

Στη Δευτεροβάθμια είχαμε συνολικά 2104 προσλήψεις (ποσοστό επί των συνολικών προσλήψεων 28,5%)! Υπενθυμίζω ότι στην Α΄ φάση είχαμε συνολικά 5.653 προσλήψεις στη Δευτεροβάθμια (ποσοστό επί των συνολικών προσλήψεων 22,7%)!

Συνεπώς οι συνολικές προσλήψεις στη Δευτεροβάθμια είναι 7.757 και αποτελούν μόλις το 24% των συνολικών προσλήψεων! Για άλλη μια φορά η Δευτεροβάθμια αντιμετωπίζεται ως «ο φτωχός συγγενής» στην εκπαίδευση!”

Σχετικά με την ενότητα “Τρέχουσες εκπαιδευτικές εξελίξεις”,

ο αιρετός διερωτάται πως το ΥΠΑΙΘ προκηρύσσει για τις 4 Νοεμβρίου τις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών στις οποίες συμμετέχουν 160.000 εκπαιδευτικοί, τη στιγμή που με αλλεπάλληλες ΠΝΠ, όπως αναφέρει, έχουν παραταθεί οι θητείες των συλλογικών οργάνων (συνδικαλιστικών και άλλων) και έχουν παραταθεί οι εκλογές τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, προκειμένου, οι μαζικές διαδικασίες, να μην αποτελέσουν εστίες μετάδοσης του ιού.

Δείτε αναλυτικά το Ενημερωτικό με Πίνακες Β Φάσης προσλήψεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας 2020-21

Δείτε επίσης

Προσλήψεις Β Φάσης 6.820 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Προσλήψεις Β Φάσης Δευτεροβάθμιας Κεντρικής Μακεδονίας-Εναπομείναντα κενά
Προσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας 2020-21 Α Φάση | Ονόματα
Κατανομή προσλήψεων Δευτεροβάθμιας ανά δομή και ειδικότητα και ποσοστά κάλυψης κενών | Πίνακες
Εκκαθαρισμένοι πίνακες Ειδικής Αγωγής εκπ/κών-ΕΕΠ-ΕΒΠ, μετά από διορισμούς και Α & Β Φάση αναπληρωτών

Πριν φύγετε

Εγκύκλιος εκλογών αιρετών εκπροσώπων εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης
Εγκύκλιος εκλογών αιρετών εκπροσώπων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2020: Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ-ΠΥΣΕΕΠ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση