Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κατανομή διορισμών και παράβολο στη Βουλή: Συζήτηση αύριο Δευτέρα 2/12/2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατανομή διορισμών και παράβολο στη Βουλή: Συζήτηση αύριο Δευτέρα 2/12/2019 και ώρα 18:00΄ της Υπουργού Παιδείας κας Κεραμέως και της κας Τζούφη (ΣΥΡΙΖΑ) και κας Κανέλλη (ΚΚΕ).

Κατανομή διορισμών και παράβολο στη Βουλή

Σύμφωνα με το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής, αύριο Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00΄ θα συζητηθούν μεταξύ άλλων και η Ερώτηση για την κατανομή και το χρονοδιάγραμμα των διορισμών καθώς και η Ερώτηση για το παράβολο των Προκηρύξεων ΑΣΕΠ.

Μ άλλα λόγια θα συζητηθούν:

Να υπενθυμίσουμε πως η Επίκαιρη ερώτηση των  43 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το χρονοδιάγραμμα των 4.500 μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και την κατανομή ανά κλάδο και ειδικότητα, που είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Δευτέρα είχε αναβληθεί λόγω υποχρεώσεων της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το especial.gr θα συνδεθεί ζωντανά με το κανάλι της Βουλής για την παρακολούθηση της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης.

Δείτε το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων

Της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 18:00΄
Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

1.- Η με αριθμό 247/25-11-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Χρήστου Γιαννούλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Κενά σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

2.- Η με αριθμό 257/26-11-2019 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Α’ Αθηνών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κυρίας Λιάνας Κανέλλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: « Αδικίες που διαπιστώνονται με την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων της Ειδικής Αγωγής».

3.- Η με αριθμό 255/26-11-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2 Δυτικού τομέα Αθηνών της ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Εξορυκτική δραστηριότητα στις Σκουριές και η πρόσφατη απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ)».

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

1.- Η με αριθμό 258/26-11-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του ΣΤ’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λάρισας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γεωργίου Λαμπρούλη προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Προβλήματα στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Λάρισας».

2.- Η με αριθμό 256/26-11-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2 Δυτικού τομέα Αθηνών της ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Ανάδειξη του Αρχαιολογικού Περιπάτου της Ιεράς Οδού».

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 παρ. 5 Καν. Βουλής)

1.- Η με αριθμό 1065/3-10-2019 Ερώτηση της Βουλευτού Ιωαννίνων του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυρίας Μερόπης Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Xρονοδιάγραμμα διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, σύσταση οργανικών θέσεων, κατανομή ανά κλάδο και ειδικότητα και κάλυψη κενών».

2.- Η με αριθμό 1419/22-10-2019 Ερώτηση της Βουλευτού Βοιωτίας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυρίας Παναγιούς (Γιώτας) Πούλου προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Καθυστερήσεις στις πληρωμές των Σχολικών Καθαριστριών».

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.

Δείτε σχετικά

Διορισμοί Ειδικής: Ισότιμη κατανομή τώρα – Ερώτηση στη Βουλή 43 Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ
Επίκαιρη Ερώτηση για παράβολο: Για συζήτηση στη Βουλή από το ΚΚΕ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση