Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καθαριότητα ΚΕΣΥ: Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Καθαριότητα ΚΕΣΥ: Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής – Δελτίο Τύπου για συμμετοχή του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στη συνεδρίαση.

Καθαριότητα ΚΕΣΥ

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Δελτίο Τύπου για συμμετοχή του Συλλόγου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,
Την Τετάρτη 19-2-2020, πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με πρωτοβουλία και αίτημα της παράταξης «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή για την Αττική» και του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης κύριου Κώστα Τουλγαρίδη, προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το ζήτημα της καθαριότητας στο κτίριο που στεγάζονται:
το 1ο ΚΕΣΥ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ, οι Διευθύνσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και το ΠΕΚΕΣ Α΄ΑΘΗΝΑΣ.
Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παρίστατο και ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γ. Πατούλης, ο οποίος τοποθετήθηκε και για το θέμα.
Από την πλευρά των εργαζομένων παρευρέθηκε αντιπροσωπεία με τη συμμετοχή της προέδρου του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής Ευγενίας Τραγάκη, η οποία μίλησε στην ολομέλεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, για την τραγική κατάσταση που βιώνουν εργαζόμενοι και εξυπηρετούμενοι στο κτίριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας της Α΄ΑΘΗΝΑΣ, λόγω έλλειψης υπηρεσίας καθαριότητας μετά τη λήξη της σύμβασης του συνεργείου με την Περιφέρεια στις 31-1-2020.
Κατά τη συνεδρίαση:
1. Το αίτημα της «Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική/Ανταρσία σε κυβέρνηση ΕΕ ΔΝΤ» για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, υπερψηφίστηκε και το θέμα συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
2. Κάτω από την πίεση των γεγονότων που παρουσίασαν ο κύριος Τουλγαρίδης και η εκπρόσωπος των εργαζομένων κυρία Τραγάκη αναλυτικά στο ΠΕΣΥ αποδέχτηκαν να διερευνήσουν πιο άμεσα την απευθείας ανάθεση του έργου με δυνατότητα να λυθεί σε μια εβδομάδα.
Όπως ενημερωθήκαμε, το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής (αρ 28) την Τρίτη 25/2, στις 11πμ, με προϋπολογισμό 60 χιλ ευρώ.
Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής θα παρακολουθεί το ζήτημα και θα ενημερώνει για τις εξελίξεις.
Όλη η συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου : http://hellasnews.tv/pat/index.php?option=com_content&view=article&id=80&Itemid=99
(Η κα Τραγάκη από τους εργαζόμενους στο 1.01.40
Η αρχική τοποθέτηση Τουλγαρίδη Κώστα από την ΑΑΑ στο 1.05.10)
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ε.ΤΡΑΓΑΚΗ                      Μ.ΚΟΠΑΝΑΚΗ

Δείτε σχετικά

Πρόβλημα υγιεινής και ασφάλειας σε ΚΕΣΥ της Αττικής: Καταγγελία του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

 Δείτε επίσης

Διατάξεις νομοσχεδίου ΥΠΑΙΘ: Τι θα περιλαμβάνει-Τι θα γίνει με τις Δομές Εκπαίδευσης-Πότε ψηφίζεται
Μισθοδοσία νεοδιόριστων: Τα έγγραφα που απαιτούνται
Δικαιολογητικά διορισμών | Κατάλογος
Διαδικασία διορισμών ΕΕΠ και ΕΒΠ – Θέματα αναπληρωτών και μονίμων | Αναλυτική Ενημέρωση
Τα τελευταία νέα για τους μόνιμους διορισμούς
Εκπαιδευτικό υλικό Παράλληλης Στήριξης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση