Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καθυστέρηση έκδοσης Εγκυκλίου Αποσπάσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ: Διαμαρτυρία του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καθυστέρηση έκδοσης Εγκυκλίου Αποσπάσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ: Διαμαρτυρία του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Λαμία, 28/05/2022

Αρ. Πρωτ.: 276

 Προς

  • Την Υπουργό  Παιδείας    κα Ν. Κεραμέως
  • Την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζ. Μακρή
  • Τον Γενικό Γραμματέα ΥΠΑΙΘ κ. Α. Κόπτση
  • Τον Διευθυντή ΕΑΕ κ. Χ. Παπαϊωάννου
  • Την Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος ΕΕΠ-ΕΒΠ κα Ν. Φυτουράκη

  Κοινοποίηση

  • ΠΟΣΕΕΠΕΑ
  • Μέλη Συλλόγου

ΘΕΜΑ: «Επιστολή διαμαρτυρίας του Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την καθυστέρηση της έκδοσης εγκυκλίου αποσπάσεων για τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ»

Αξιότιμη κα Υπουργέ

Αξιότιμη κα Υφυπουργέ

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας με την παρούσα επιστολή του  διαμαρτύρεται προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, σε σχέση με την καθυστέρηση έκδοσης της εγκυκλίου των αποσπάσεων των μελών ΕΕΠΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ και σε ΚΕΔΑΣΥ.

Ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο, που εκπροσωπεί τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θεωρούμε ότι οι υπηρεσιακές μεταβολές (όπως άλλωστε έχει ορθώς νομοθετηθεί) θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί  πολύ πριν τη λήξη του διδακτικού έτους, προκειμένου οι συνάδερφοι μας να γνωρίζουν εγκαίρως που θα υπηρετήσουν και να προβούν στο αντίστοιχο σχετικό προγραμματισμό, τόσο σε προσωπικό-οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ενώ διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου η έκδοση της εγκυκλίου των αποσπάσεων των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε περιοχές και σε ΚΕΔΑΣΥ για το σχολικό έτος 2022-2023 δεν έχει ακόμη εκδοθεί. Υπενθυμίζουμε ότι την περσινή χρονιά η εγκύκλιος των αποσπάσεων για τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ είχε εκδοθεί στις 19/05/2021.

Ζητάμε λοιπόν να προβείτε στην άμεση έκδοση της εγκυκλίου των αποσπάσεων, δείχνοντας και εμπράκτως τη βούλησή σας για ισοτιμία και ισονομία των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ που προσφέρουν αδιαλείπτως και άοκνα τις υποστηρικτικές τους υπηρεσίες στην εκπαίδευση, με την έγκαιρη έκδοση εγκυκλίων που σχετίζονται με τις υπηρεσιακές τους μεταβολές, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τον ανθρώπινο παράγοντα όσο και τον στοιχειώδη οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέρφων που δε γνωρίζουν ακόμη που θα υπηρετούν την επόμενη σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                   Ο Γραμματέας

Βούγιας Βασίλειος       Κυργιόπουλος Ιωάννης

Δείτε επίσης

Αιτήσεις Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 2022: Μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 2019-Σύνολο 80.160 από 42.095 

Οργανικά κενά σχολείων-ΚΕΔΑΣΥ εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ πριν τους διορισμούς 

Οργανικά κενά Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανά κλάδο | Πίνακας 

Οργανικά κενά Δασκάλων 2022-23 4.173 | Πίνακας 

Κενά γενικής αγωγής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 6.530: Ο ΠΑΣΑΔ ζητά πλήρη κάλυψη με διορισμούς 

Οργανικά κενά Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής 2022 | Πίνακες 

Οργανικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022-23 σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΑΣΥ-ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ ανά κλάδο | Πίνακες 

Εγκύκλιος Μετατάξεων 2022-23 εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Αιτήσεις από 17 έως 26.05-Τα οργανικά κενά 

Πριν φύγετε

Αποσπάσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών γενικής αγωγής: Διευκρινίσεις από τη ΔΗΣΥ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση