Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΚΕΔΑΣΥ Καστοριάς-9ο Δημοτικό Σχολείο: “νοιάζομαι…νοιώθω…”-Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΚΕΔΑΣΥ Καστοριάς-9ο Δημοτικό Σχολείο: “νοιάζομαι…νοιώθω…” – Ευαισθητοποίηση μαθητών/τριών Πρωτοβάθμιας μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων.

ΚΕΔΑΣΥ Καστοριάς-9ο Δημοτικό Σχολείο

Σε εκδηλώσεις και δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία καλεί το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) Καστοριάς και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς.

Σκοπός των δράσεων και εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων και θα συμμετέχουν Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού covid-19.

Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση – ΚΕΔΑΣΥ Καστοριάς-9ο Δημοτικό

Το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Καστοριάς και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, διοργανώνουν εκδηλώσεις, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Αίθουσα Εκδηλώσεων Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

Δημοτικό Σχολείο Μεσοποταμίας

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

Διοικητήριο Rally Greece Offroad Άργους Ορεστικού

Ωράριο 08:30 – 14:00

Στις δράσεις συμμετέχουν Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού covid-19.

Δείτε επίσης

Υλικό για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: Διοργάνωση Εκδηλώσεων & Δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης 

Special-Talks: Μιλώντας για την Ει-δική μου εμπειρία: Εκδήλωση του ΚΕΔΑΣΥ Εύβοιας και των ΣΜΕΑΕ Χαλκίδας και Ψαχνών 

 

ΕΕΕΕΚ-ΕΝΕΕΓΥΛ Καλαμάτας: Συνδιοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ 

ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς: Ψυχοπαιδαγωγικές μορφές παρέμβασης με την βοήθεια των ζώων | Εκδήλωση 

Περιφερειακό Φεστιβάλ Ειδικής Αγωγής: Αποδοχή-Ισότιμη Συμμετοχή-Συμπερίληψη-2.12.2022-Πάτρα 

Το σακίδιο-tosakidio: Αποθετήριο εκπαιδευτικών video με υλικό διδακτικής αξιοποίησης-Ξεκίνησε με Ελεν Κέλερ και Λουί Μπράιγ 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση