Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κενά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 2024 | Πίνακες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κενά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 2024: Εγκρίθηκαν από το ΚΥΣΠΕ και ξεκίνησε η διαδικασία – Παράθεση Πινάκων από τον Αιρετό στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκο Φασφαλή. 

Κενά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας 2024

Ξεκίνησε η διαδικασία των Μεταθέσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) με την έγκριση των κενών Γενικής Αγωγής και Ειδικής Αγωγής, όπως ενημερώνει ο Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής με την παράθεση Πινάκων με τα κενά Γενικής Αγωγής και Ειδικής Αγωγής, με βάση τα οποία τρέξει το σύστημα για την πραγματοποίηση των Μεταθέσεων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το 2024.

Ακολουθούν τα ενημερωτικά σημειώματα και οι Πίνακες με τα κένα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

ΚΕΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 2024 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι ξεκίνησε η διαδικασία των Μεταθέσεων Π.Ε με την έγκριση των κενών! Τα κενά, Γενικής Αγωγής, με βάση τα οποία τρέξει το σύστημα για την πραγματοποίηση των μεταθέσεων είναι τα παρακάτω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

ΚΕΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 2024 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι ξεκίνησε η διαδικασία των Μεταθέσεων Π.Ε με την έγκριση των κενών! Τα κενά, Ειδικής Αγωγής, με βάση τα οποία τρέξει το σύστημα για την πραγματοποίηση των μεταθέσεων είναι τα παρακάτω:

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας 2024: Ποσοστό ικανοποίησης 45,5% 

Ενημέρωση για Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024: Συνεδριάσεις ΚΥΣΕΕΠ-Νέες οργανικές-Υπηρεσιακές Μεταβολές και ΚΕΔΑΣΥ

Ιδρυση Τμημάτων Ενταξης ζητούν Βουλευτές του ΚΚΕ με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 

Πριν φύγετε

Αιρετός ΚΥΣΠΕ Αντωνιάδης για τη μη νομοθέτηση νέων οργανικών: Να πάψει η ομηρία των εκπ/κών | Επιστολή 

Ποινές για κινητά στα σχολεία-Oριστική αποβολή για όσους αναρτούν βίντεο και εκθέτουν συμμαθητές τους

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση