Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κεντρική Μακεδονία: Από 06/09 έως 09/09/2019 οι δηλώσεις προτίμησης ΕΕΠ – ΕΒΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κεντρική Μακεδονία: Από 06/09 έως 09/09/2019 θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων για τους αναπληρωτές ΕΕΠ – ΕΒΠ.

Κεντρική Μακεδονία

Με Ανακοίνωσή της η ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει πως από το απόγευμα της Παρασκευής 06/09/2019 και μέχρι το πρωί της Δευτέρας 9/9/2019 θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τους υποψηφίους ΕΕΠ και ΕΒΠ που είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες υποψηφίων αναπληρωτών του σχολικού έτους 2018-2019 και των οποίον η ισχύς παρατάθηκε για το σχολικό έτος 2019-2020 με την υπ. αριθμ. 131408/E4/24.8.2019 Υ.Α. για τα εξής:

  • Από το απόγευμα της Παρασκευής 06/09/2019 και μέχρι το πρωί της Δευτέρας 9/9/2019 θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων.
  • Ακολούθως θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις πρόσληψης των υποψηφίων ΕΕΠ – ΕΒΠ.
  • Οι προσληφθέντες θα προσέρχονται για ανάληψη υπηρεσίας σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε την Ανακοίνωση

Δείτε επίσης

Δικαιολογητικά πρόσληψης

Ανακοίνωση κοινοποίησε η ΠΔΕ Θεσσαλίας (την αντίστοιχη περυσινή), που αφορά στα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την ημέρα που θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι αναπληρωτές κλάδων ΕΕΠ – ΕΒΠ στην έδρα της ΠΔΕ Θεσσαλίας, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία προσλήψεων.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις λοιπές ΠΔΕ, όμως καλό θα ήταν οι υποψήφιοι αναπληρωτές να ακολουθούν τις σχετικές Οδηγίες της ΠΔΕ στην οποία ανήκουν.

Δείτε ακολούθως την Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΔΕ Θεσσαλίας

Καλεί τις υποψήφιες/ιους προσωρινές/ούς αναπληρώτριες/ές κλάδων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και ΔΕ01 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) οι οποίοι σύμφωνα με τη σειρά κατάταξής τους στους οριστικούς πίνακες 2018-2019(Σημείωση: και 2019-20), είναι υποψήφιοι για πρόσληψη

Κατά την ημέρα που θα κληθούν να παρουσιαστούν στην έδρα της ΠΔΕ Θεσσαλίας, να προσκομίσουν στον/στην υπεύθυνο/η υπάλληλο τα παρακάτω δικαιολογητικά, προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να προχωρήσουμε άμεσα σε προσλήψεις:

Η συνέχεια εδώ

__________________________________

Δείτε επίσης

Διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών: Τα Εγγραφα

__________________________________

Πριν φύγετε

Κατανομή ΕΕΠ – ΕΒΠ 2019-20 στις 13 ΠΔΕ

Κατανομή πιστώσεων στην Ειδική Αγωγή για το 2019-20

Συνεδριάζουν σήμερα τα ΠΥΣΕΕΠ για κατανομή πιστώσεων

Μειωμένες πιστώσεις για ΕΕΠ και ΕΒΠ | Εγγραφο ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Προσλήψεις Ειδικής και Γενικής Α/θμιας 2019-20 Α Φάση | Ονόματα

Προσλήψεις Ειδικής και Γενικής Β/θμιας 2019-20 | Ονόματα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση