Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κεραμέως στη Βουλή: Χαρτογράφηση ανθρώπινου δυναμικού-νέες οργανικές θέσεις-νέοι διορισμοί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κεραμέως στη Βουλή: Χαρτογράφηση ανθρώπινου δυναμικού-νέες οργανικές θέσεις για νέους διορισμούς εκπαιδευτικών – Τι ανέφερε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης Επίκαιρων Ερωτήσεων.

Κεραμέως στη Βουλή-νέες οργανικές θέσεις

Σε νέα χαρτογράφηση του ανθρώπινου δυναμικού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ώστε να συσταθούν νέες οργανικές θέσεις για να πραγματοποιηθούν νέοι μόνιμοι διορισμοί, προχωρούν οι αρμόδιες  υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με τα όσα είπε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως κατά τη διάρκεια συζήτησης Επίκαιρων Ερωτήσεων, σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 στη Βουλή, στα πλαίσια Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Η Υπουργός επιπροσθέτως αναφέρθηκε στη σημασία των 25.000 μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση και στην καταγραφή των αναγκών ώστε να αντικατοπτρίζουν περισσότερο την πραγματικότητα.

Οι τρεις Επίκαιρες Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που συζητήθηκαν στη Βουλή στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 ήταν:

1. Η με αριθμό 253/5-12-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή  Α’ Θεσσαλονίκης  του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κου Ιωάννη Δελή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: “Προβλήματα στη λειτουργία του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης”.

2. Η με αριθμό 260/5-12-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή  Α’ Θεσσαλονίκης   του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κου Αλεξάνδρου (Αλέκου) Τριανταφυλλίδη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: “Συνεχίζεται ο εμπαιγμός και η αδιαφορία για τους εκπαιδευτικούς Θεατρικής Αγωγής ΠΕ91”.

3. Η με με αριθμό 258/5-12-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 κου Κρίτωνα – Ηλία  Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: “Με ευθύνη της κυβέρνησης χιλιάδες νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί δεν μονιμοποιούνται παρά το πέρας της διετίας”.

Αναλυτικά τι ειπώθηκε στη συζήτηση για τη μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Κεραμέως για οργανικές: Γίνεται προσπάθεια να ανανεωθούν για να γίνουν διορισμοί 

Θάνατος μαθητή-Σέρρες: Δευτέρα ανοίγει το σχολείο-Ψυχολόγοι σε κάθε τάξη-Οργισμένη ανακοίνωση των γονέων 

Εκπτωση ΚΤΕΛ 50% σε εκπαιδευτικούς την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του νέου έτους 

Πρόγραμμα συνεντεύξεων Γ΄και ΣΤ΄ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση