Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κεραμέως-ακύρωση Πανελλαδικών: Λάθος η σύγκριση με άλλες χώρες-δεν ακυρώνονται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κεραμέως-ακύρωση Πανελλαδικών: Λάθος η σύγκριση με άλλες χώρες-δεν ακυρώνονται-συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και στον Παύλο Τσίμα.

Κεραμέως-ακύρωση Πανελλαδικών

Είναι λάθος η σύγκριση με άλλες χώρες σχετικά με την ακύρωση των Πανελλαδικών εξετάσεων, είπε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Συγκεκριμένα η κα Νίκη Κεραμέως δήλωσε πως η πορεία της Ελλάδας αναφορικά με την πανδημία είναι σχετικά καλή, δεν ακυρώνονται οι Πανελλαδικές εξετάσεις καθότι τα προγνωστικά είναι καλά και συνομιλώντας καθημερινά με τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, θα καθορισθεί πότε θα  μπορέσει να γίνει συγχρωτισμός μαθητών.

Γενικώς στόχος της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας και Θρησκευμάτων είναι να διεξαχθούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις όσο το δυνατόν κοντύτερα στην καθιερωμένη ημερομηνία διεξαγωγής τους, Ιούνιο ή Ιούλιο με ενδεχόμενη μείωση της ύλης.

Η ύλη που θα εξεταστεί στις Πανελλαδικές θα είναι αυτή που έχει διδαχθεί τη φυσική τάξη, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφέρθηκε στην χωρίς χρέωση δεδομένων πρόσβαση στις ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο, από την Τετάρτη 8 Απριλίου.

Η κα Κεραμέως αναφερόμενη στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας της χώρας Cosmote, Vodafone και Wind, τους ευχαρίστησε από τη στιγμή την οποία στέκονται αρωγοί “σε αυτό το πολύ μεγάλο εγχείρημα”.
Ακούστε τι είπε αναλυτικά η κα Κεραμέως στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

 

 Δείτε επίσης

Ιστοσελίδα Μαθαίνουμε στο σπίτι: Τι απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σ. Πέτσας στις καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ
Παρατηρητήριο για την Παιδεία ΣΥΡΙΖΑ: 72.000 ευρώ για ιστοσελίδα και αναρτήσεις στο instagram από το ΥΠΑΙΘ
Ψηφιακές πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: Χωρίς χρέωση από κινητά δίκτυα η πρόσβαση
Πρόγραμμα ΕΡΤ-Μαθαίνουμε στο σπίτι: Δευτέρα 6 έως Παρασκευή 10 Απριλίου 2020
Μαθαίνουμε στο σπίτι: mathainoumestospiti.gr – Ολες οι πληροφορίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση καθημερινά
Σχολιασμός τηλεκπαίδευσης από Παρατηρητήριο για την Παιδεία ΣΥΡΙΖΑ
Ατομα με αυτισμό και σοβαρές παθήσεις: Αίρονται περιορισμοί κυκλοφορίας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση