Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κεραμέως: Σκοπεύω να συνεχίσω τους διορισμούς εκπαιδευτικών για να φύγουμε από τη στρέβλωση των αναπληρωτών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Κεραμέως: Σκοπεύω να συνεχίσω τους διορισμούς εκπαιδευτικών για να φύγουμε από τη στρέβλωση των αναπληρωτών-Tι είπε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στη Φλώρινα.
Κεραμέως: Σκοπεύω να συνεχίσω τους διορισμούς
Συζητώντας με εκπαιδευτικούς Γυμνασίου, κατά της διάρκεια της χθεσινής περιοδείας της στη Φλώρινα, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, αναφέρθηκε στους μόνιμους  διορισμούς εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκαν μετά από δώδεκα χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά:
“Σκοπεύω να συνεχίσω προκειμένου να πάρουμε κι άλλους και να φύγουμε από αυτή τη στρέβλωση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών”.
Εχθές Πέμπτη 18.11.201,

η  Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκε εκπαιδευτικές δομές του Νομού Φλώρινας, στο πλαίσιο περιοδείας της, με στόχο να συνομιλήσει δια ζώσης με μαθητές και εκπαιδευτικούς και να ενημερωθεί για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που ισχύουν από φέτος στα σχολεία όλης της χώρας.

Η Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκε
  • το Γυμνάσιο Αμμοχωρίου,
  • το Πειραματικό Δημοτικό Φλώρινας που συστεγάζεται με το 7ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο,
  • το 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας,
  • το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας,
  • το 5ο Ολοήμερο Δημοτικό Φλώρινας,
  • το Δημόσιο ΙΕΚ της περιοχής,

ενώ συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητο Πασσαλή.

Είναι καθήκον και χαρά μας να είμαστε κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ιδιαίτερα των ακριτικών περιοχών, όπως η Φλώρινα.

Συζητήσαμε για τα νέα Προγράμματα Σπουδών, για τις αλλαγές που ζουν στη σχολική τους καθημερινότητα, για τις σκέψεις και τις προτάσεις τους, καθώς και για τα καινοτόμα προγράμματα που υλοποιούνται σε σχολεία της περιοχής, όπως τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, που ξεκίνησαν ήδη από πέρυσι πιλοτικά στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας και φέτος καθολικά σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Είχα την ευκαιρία να πω για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς μας για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τα παιδιά μας”, δήλωσε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Συντελεστές βαρύτητας εξεταζομένων μαθημάτων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση 2022-23
Υπουργείο Παιδείας-Απόφαση Αρχή Προστασίας Δεδομένων: Εσφαλμένες παραδοχές που υπόκεινται σε δικαστική κρίση
 Αξιολόγηση έργου σχολικής μονάδας: Οδηγίες από το ΙΕΠ για σχέδια δράσης, συλλογικό προγραμματισμό-Ο ρόλος των Σ.Ε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση