“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κεραμέως στις ΗΠΑ: Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας και Πολιτισμού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κεραμέως στις ΗΠΑ: Η Νίκη Κεραμέως πραγματοποίησε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας και Πολιτισμού των ΗΠΑ, Marie Royce, ενώ παράλληλα επισκέφτηκε το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard, καθώς και το Πανεπιστήμιο του Georgetown.

Κεραμέως στις ΗΠΑ

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται η Υπουργός Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως, η οποία είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας και Πολιτισμού των ΗΠΑ, κα Marie Royce.

Τι συζητήθηκε

Η Υπουργός Παιδείας, με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι μεταξύ των δύο γυναικών συζητήθηκαν «περαιτέρω πτυχές της συνεργασίας των δύο χωρών μας σε θέματα παιδείας».

Παράλληλα ευχαρίστησε την κα Marie Royce για την στήριξη που παρέχει σε Έλληνες φοιτητές μέσω υποτροφιών, υπογραμμίζοντας τους στενούς δεσμούς ανάμεσα στα Ελληνικά και Αμερικανικά Πανεπιστήμια. Επιπλέον, δήλωσε ενθουσιασμένη με την αυξημένη συνεισφορά της Ελλάδας στο πρόγραμμα υποτροφιών Φουλμπράιτ.

Άλλες επισκέψεις

Η Ν. Κεραμέως βρέθηκε επίσης στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard, καθώς και στο Πανεπιστήμιο του Georgetown, όπου συζήτησε για συνεργασίες του εν λόγω Πανεπιστημίου με αντίστοιχα Ελληνικά.

Αναλυτικά το μήνυμα που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σημαντικές επαφές και σήμερα (09/01) στην Ουάσιγκτον, με την Υφυπουργό Παιδείας και Πολιτισμού των ΗΠΑ, Marie Royce, με στελέχη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard & του Πανεπιστημίου Georgetown. Προωθώντας μεθοδικά τη συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ και τα ελληνικά Πανεπιστήμια που ανοίγονται στον κόσμο!».

Δείτε επίσης

Τζούφη στο Larissanet: Η Κυβέρνηση προχωρά στο ξήλωμα της μεταρρύθμισης
Αγγλόφωνο Προπτυχιακό Πρόγραμμα ΕΚΠΑ: Αιτήσεις έως 31 Μαρτίου 2020 
Παράταση αιτήσεων φοιτητών ΕΚΟ: Eως Παρασκευή 10-1-2020 
3 Ελληνικά και 3 Κυπριακά Πανεπιστήμια στα πιο «πράσινα» παγκοσμίως
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση