Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας από τον ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας από τον ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου – Ανακοίνωση.

Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας

ΛΑΜΙΑ, 13/10/2020

Αρ. Πρωτ.: 227

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ 3ΩΡΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020»

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου σε δυναμική συμμετοχή στις κατά τόπους κινητοποιήσεις, πορείες και παραστάσεις διαμαρτυρίας με κορύφωση την κεντρική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 10:00 π.μ.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας από τις 08:00 π.μ.-11:00 π.μ. για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Διεκδικούμε:
  • Μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για την κάλυψη των ελλείψεων στα σχολεία και στα ΚΕΣΥ. Λέμε όχι στις 3μηνες συμβάσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.
  • Μείωση των μαθητών ανά τμήμα, με μέγιστο τους 15 και με ένα μαθητή ανά θρανίο έτσι ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις όπως και στους άλλους κλειστούς χώρους.
  • Μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ, δωρεάν από το κράτος, σε εκπαιδευτικούς, μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ και μαθητές.
  • Αύξηση του προσωπικού καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων και των ΚΕΣΥ καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους.
  • Κατάργηση του νόμου που περιορίζει τις διαδηλώσεις. Κατάργηση της διάταξης για το 50%+1 για τη λήψη απόφασης για απεργία.
  • Κατάργηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Παράταση της θητείας των Υπηρεσιακών Συμβουλίων στο Δημόσιο.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας

Βούγιας Βασίλειος             Κυργιόπουλος Ιωάννης

Δείτε σχετικά

Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020
ΑΔΕΔΥ-24ωρη απεργία 15 Οκτωβρίου 2020: Πανδημοσιοϋπαλληλική κινητοποίηση με 10 αιτήματα
Απεργία ΔΟΕ 15 Οκτωβρίου 2020: “Να υπερασπιστούμε την υγεία και τη μόρφωση!”
ΟΛΜΕ 12.10.2020: Απεργία 15.10.2020

Δείτε επίσης

Κεραμέως για ηλεκτρονικές εκλογές αιρετών: Εκπαιδευτικοί μας λένε πως πρώτη φορά θα ψηφίσουν
 Ηλεκτρονική ψηφοφορία αιρετών: Ενα βροντερό ΟΧΙ-Του Γ. Κυργιόπουλου υποψήφιου αιρετού ΚΥΣΕΕΠ & ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση