Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κύρωση Πινάκων Διευθυντών σχολείων: Ξεκίνησαν να δημοσιεύονται οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κύρωση Πινάκων Διευθυντών σχολείων: Ξεκίνησαν να δημοσιεύονται οι τελικοί ενιαίοι αξιολογικοί πίνακες μοριοδότησης υποψηφίων – Δηλώσεις προτίμησης Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη.

Κύρωση Πινάκων Διευθυντών σχολείων

Ξεκίνησαν να κυρώνονται και να δημοσιεύονται στη Διαύγεια, αλλά και στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης* (παρατίθενται ακολούθως) της χώρας, σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης της χώρας, οι τελικοί ενιαίοι αξιολογικοί Πίνακες μοριοδότησης υποψηφίων εκπαιδευτικών για πλήρωση με επιλογή θέσεων Διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων (Ε.Κ.) των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας.

Δείτε ενδεικτικά 

Κύρωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα επιλογής υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας

Κύρωση Τελικού Αξιολογικού Πίνακα επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων -ΔΔΕ Λευκάδας

Κύρωση τελικού πίνακα επιλογής των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης

Κύρωση τελικού πίνακα επιλογής των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας

Δηλώσεις προτίμησης

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΑΙΘ οι σχετικές Δηλώσεις προτίμησης των σχολικών μονάδων από τους υποψηφίους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Mεγάλη Δευτέρα 10 και τη Mεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023.

Ανάληψη υπηρεσίας

Επιπροσθέτως κατατίθεται Τροπολογία-Διάταξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο υπό ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών “Ρυθμίσεις σχετικά με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού κ.α”, με την οποία ορίζονται οι ημερομηνίες ανάληψης υπηρεσίας των νέων Διευθυντών σχολικών μονάδων στις 22 Ιουνίου 2023 για τους Διευθυντές Δημοτικών σχολείων και την 1η Ιουλίου 2023 (ουσιαστικά 3 Ιουλίου καθόσον η 1η Ιουλίου πέφτει Σάββατο) για τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια).

____________________

Δείτε επίσης

Επιλογή Διευθυντών σχολικών μονάδων: Τα ΦΕΚ των Υπ. Αποφάσεων με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης

____________________

*Ιστοσελίδες Διευθύνσεων Α/θμιας Εκπ/σης
Ιστοσελίδες Β/θμιας Εκπ/σης

Δείτε επίσης

Τοποθέτηση Συμβούλων Εκπαίδευσης Αττικής, Δυτ. Ελλάδας, Θεσσαλίας, Στερ. Ελλάδας-Ανάληψη υπηρεσίας 7 έως 13.04.2023 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση